Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Postawiles?Murzakanov+Gaziev ?
Jak myślicie?

chuj.
Poczekaj, spokojnie, jeszcze możesz się cieszyć z mojej porażkichuj.

ŁATWOPuściłem tripla pod emocje Murzakanov+Gaziev+Kutabeladze
Kutateladze narobił trochę strachu. Raczej bede unikal grania go w przyszlosci :)ŁATWO
Jakos nie mialem ochoty na analize tej gali. Moze zaraz cos wyklikam na wyczucie, bo poki co tylko jeden kupon w grze. War Ferguson
View attachment 105350

akurat totalnie przegapiłem tą walkę, bo byłem w sklepie jedynie wynik widziałem, więc spokojna głowa !Kutateladze narobił trochę strachu. Raczej bede unikal grania go w przyszlosci :)
W 1 rundzie tak zebrał, że na live bylo @6.70 na Gurama jak spojrzalem z ciekawosci ;)akurat totalnie przegapiłem tą walkę, bo byłem w sklepie jedynie wynik widziałem, więc spokojna głowa !
Nie jestes samEch szkoda. Decyzja w walce Oleksiejczuka zabila fajny zysk![]()

Wiedziałem dobrze, że nie believe
Kurwa mac, przez te decke wszystkie kupony do kosza, tylko mi brakowalo jednej pozycjiEch szkoda. Decyzja w walce Oleksiejczuka zabila fajny zysk![]()
Niestety u mnie to samo :/. Był tam wałek czy coś no 29-28 x2 i 27-30. Ci sędziowie inne walki oglądali?
Ruska wpierdol dostała w 2 i 3 rundzie, jeden sędzia pierdolnięty.Niestety u mnie to samo :/. Był tam wałek czy coś no 29-28 x2 i 27-30. Ci sędziowie inne walki oglądali?
Dzięki, no niezabardzo chce nadrabiać takie walki, ale punktacja mnie zdziwilaRuska wpierdol dostała w 2 i 3 rundzie, jeden sędzia pierdolnięty.
btw. Howard Hughes się gość nazywa, Danka go kiedyś wyjebał z sędziowania, o ile to ten sam, nie wiem na 100%.
Widzę że poszedłeś systemem "na faworytów". Niestety taki styl gry nie ma większego sensu stawiając całą kartę ponieważ gale bez doga zdarzają się bardzo rzadko.
To jest mój system grania w lotka, tak samo puszczam czasami kupony na underdogów / walki skończą się przed czasem / walki skończą się decyzjami. Wiem, że rzadko się to zdarza, ale może w końcu coś takiego wejdzie. Traktuję to jak kupon lotka.Widzę że poszedłeś systemem "na faworytów". Niestety taki styl gry nie ma większego sensu stawiając całą kartę ponieważ gale bez doga zdarzają się bardzo rzadko.