UFC Fight Night: Sandhagen vs. Nurmagomedov (03.08.2024)

Ogólnie to jakiekolwiek starcie z Fergusonem by nie ogłosili, to bym się popukał po głowie jakbym pomyślał o postawieniu go, ale tutaj mnie coś kusi. Mimo wszystko nie jest to zbyt mądry typ chyba xd

Ogólnie to jakiekolwiek starcie z Fergusonem by nie ogłosili, to bym się popukał po głowie jakbym pomyślał o postawieniu go, ale tutaj mnie coś kusi. Mimo wszystko nie jest to zbyt mądry typ chyba xd
Nie takie rzeczy sie odjebywaly w MMA :)

Screenshot_20240803_114840_Samsung Internet.jpg
Screenshot_20240803_114834_Samsung Internet.jpg

Vera to jest swietny typ pod te gale, jesli wyjdzie wygrac to moze byc swietnym dogiem.
Vera wolno rozpoczyna. Jest świetny jeśli chodzi o sile warunki, ale ma problem z aktywnymi zawodnikami. Figi w nowej wadze wygląda dobrze, raczej cięcie wagi miało na niego spory wpływ. Tutaj największe zagrożenie to siła Very w związku z często niska garda Figiego. Mimo wszystko pod względem wszechstronnosci Figi>Vera. Uważam, że Figi może nawet podda Vere. Gdzieś czytałem, że ćwiczył z dagestancami więc może to być jakaś wskazówka.

Ciężką gala ogólnie. Ja dałem Herberta, ponieważ Badkya sporo zbiera. Alvareza, ale bez przekonania w związku z małą aktywnością. I Coryego że względu na doświadczenie.

Najpewniejsze moim zdaniem które pogralem za wiecej:
Gaziev + Herbert
Gdzieś + Dudakova

Jakos nie mialem ochoty na analize tej gali. Moze zaraz cos wyklikam na wyczucie, bo poki co tylko jeden kupon w grze. War Ferguson :bleed:

1722703294970.png

Back