Karwantes
Bellator Welterweight
No trochę jak inny człowiek, na pewno zdrowiej:
Po prostu bardziej ulany

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Calkiem ok wygladal na ważeniu. Żal nie rzucic dychy. To co jutro wszyscy drobne na Fergusona przez poddanie XDTeraz patrzę i kurs na Fergusona przez sub wynosi aż @11. Spore value przy takiej wycenie.
Nie takie rzeczy sie odjebywaly w MMA :)Ogólnie to jakiekolwiek starcie z Fergusonem by nie ogłosili, to bym się popukał po głowie jakbym pomyślał o postawieniu go, ale tutaj mnie coś kusi. Mimo wszystko nie jest to zbyt mądry typ chyba xd
NamówiłeśCalkiem ok wygladal na ważeniu. Żal nie rzucic dychy. To co jutro wszyscy drobne na Fergusona przez poddanie XD

nie graj tego pierwszego, Menifield moze zaskoczyc cos czujeMurzakanov+Gaziev ?
Jak myślicie?
Nie, przecież ostatni raz on poddał 7 lat temu....Calkiem ok wygladal na ważeniu. Żal nie rzucic dychy. To co jutro wszyscy drobne na Fergusona przez poddanie XD
Ogólnie to jakiekolwiek starcie z Fergusonem by nie ogłosili, to bym się popukał po głowie jakbym pomyślał o postawieniu go, ale tutaj mnie coś kusi. Mimo wszystko nie jest to zbyt mądry typ chyba xd
Nie takie rzeczy sie odjebywaly w MMA :)
Namówiłeś![]()
Nie, przecież ostatni raz on poddał 7 lat temu....
Me GustaMurzakanov+Gaziev ?
Jak myślicie?
No ale ja kurwa nie believe

Kurła nie jestem pewien tej Godinez, Dern wyglada na forme zycia i wrocila do Parillo. Co myslita?
Dern izydorKurła nie jestem pewien tej Godinez, Dern wyglada na forme zycia i wrocila do Parillo. Co myslita?

Ja myślę żeby nie obstawiać kobiet, najczęściej wywiezie ktorasKurła nie jestem pewien tej Godinez, Dern wyglada na forme zycia i wrocila do Parillo. Co myslita?
Vera wolno rozpoczyna. Jest świetny jeśli chodzi o sile warunki, ale ma problem z aktywnymi zawodnikami. Figi w nowej wadze wygląda dobrze, raczej cięcie wagi miało na niego spory wpływ. Tutaj największe zagrożenie to siła Very w związku z często niska garda Figiego. Mimo wszystko pod względem wszechstronnosci Figi>Vera. Uważam, że Figi może nawet podda Vere. Gdzieś czytałem, że ćwiczył z dagestancami więc może to być jakaś wskazówka.Vera to jest swietny typ pod te gale, jesli wyjdzie wygrac to moze byc swietnym dogiem.