UFC Fight Night: Sandhagen vs. Nurmagomedov (03.08.2024)

kraks

Shark Fights
Light Heavyweight
1722082173776.png

Po kursie w okolicach 3.0 to powaznie mysle nad Oleksiejczukiem. Wiadomo, ze bedzie ciezko, zwlaszcza w Abu Dhabi, ale jednak widze tam kilka opcji na wygrana.

Po kursie w okolicach 3.0 to powaznie mysle nad Oleksiejczukiem. Wiadomo, ze bedzie ciezko, zwlaszcza w Abu Dhabi, ale jednak widze tam kilka opcji na wygrana.
W przypadku Oleksiejczuka opcja jest jedna - rozmontować boksersko. Innych opcji nie ma przy ubogim arsenale Michała :neildegrassewhoa:

W przypadku Oleksiejczuka opcja jest jedna - rozmontować boksersko. Innych opcji nie ma przy ubogim arsenale Michała :neildegrassewhoa:
Nie jest nierealne. Z drugiej strony już w walce z Njokuanim było widać, że dobrze kopiący zawodnik będzie sprawiał Michałowi problemy, a rusek kopać potrafi. Ewentualnie zostaje jeszcze opcja sprowadzić na glebę i rozpuścić ręce, a GnP Michał ma konkretne - rudy wygląda na surowego w chuj w płaszczyźnie parterowej. Shara słusznym faworytem, choć raczej nie takim, jak wskazują kursy. Trzymam kciuki za Michała ale nie tykam tego.

Nie jest nierealne. Z drugiej strony już w walce z Njokuanim było widać, że dobrze kopiący zawodnik będzie sprawiał Michałowi problemy, a rusek kopać potrafi. Ewentualnie zostaje jeszcze opcja sprowadzić na glebę i rozpuścić ręce, a GnP Michał ma konkretne - rudy wygląda na surowego w chuj w płaszczyźnie parterowej. Shara słusznym faworytem, choć raczej nie takim, jak wskazują kursy. Trzymam kciuki za Michała ale nie tykam tego.
Jak najbardziej również uważam, że Husarz będzie miał swoje szanse w tej walce, tak jak piszesz Shara surovy w parterze więc może Polak pokusi się o jakieś próby sprowadzeń, mimo wszystko jednak myślę że to rozegra się na nogach. Efektowna walka się zapowiada.

Alvarez-Brener SUB
Gaziev

z dogow

Cory
Husarz
Vera
Vucenic
Menifield

i moze to zabrzmi niedorzecznie ale jak kogos ma pokonac CSO to jest to Chiesa :beczka:
No Fergie może złapać D'arce gdy Chiesa będzie chciał sprowadzić bo już tym duszeniem poddał kilku gości w przeszłości a Michael ewidentnie ma problemy z defensywą przy tego typu duszeniu(może warto spróbować Tony sub). Jednak nie napalałbym się na wygraną Tony'ego mimo dużego kursu, sam fakt że idzie wagę wyżej wskazuje że forma może być tylko gorsza niż w lekkiej, 40 lat na karku też swoje robi. Z drugiej strony Chiesy też bym nie dał na kupon.

Do pozostałch twoich typów się nie odniosę bo dopiero zaczynam rozkminiać kartę, no może poza tym że nie zagrałbym poddanka w walce Alvareza.

Nie wiem jak można widzieć jakiekolwiek szanse tonego... gość to już niestety wrak... ale fajnie by było jakby wygrał :

Nie wiem jak można widzieć jakiekolwiek szanse tonego... gość to już niestety wrak... ale fajnie by było jakby wygrał :
Poddanie Fergusona przez Greena to był dla mnie totalny absurd. To pokazuje że z Tonym ciężko w obecnych czasach.

Fajny kurs na Tony’ego przez poddanie, ja se puszcze singla za 10zl.

U mnie tak:
Nurma
Figgy
Shara / Michal - walka zakonczy sie prze ko/tko
Loopy dec
Murzakanov
Gaziev
Dumas

Fajny kurs na Tony’ego przez poddanie, ja se puszcze singla za 10zl.

U mnie tak:
Nurma
Figgy
Shara / Michal - walka zakonczy sie prze ko/tko
Loopy dec
Murzakanov
Gaziev
Dumas
Figgy jak nie będzie obalał i kontrolował to wyłapie.

Back