UFC Fight Night: Moicano vs. Saint-Denis (28.09.2024)

Jest możliwe.
Śmieszniej będzie jak Klein albo Lapilus upoerdoli komuś kupon, dla mnie Klein nietykalny za taki pieniądz.
Kto postawił Kleina po kursie 1.1 ten jest poważnie pierdolnięty. @Ceylon nie rób tego chłopie, bo wjedzie całość a nie daj Boże Klein nóżkę skręci...
Takich kursów się nie gra.

Last edited:
Kto postawił Kleina po kursie 1.1 ten jest poważnie pierdolnięty. @Ceylon nie rób tego chłopie, bo wjedzie całość a nie daj Boże Klein nóżkę skręci...
A na +3 gra się single, a nie wrzuca na taśmę doga+5.

Nie wiem, ja tam gram po swojemu. Gala pelna faworytow z wyzylowanymi kursami. Wole zlepic kupon z pewniakow niz grac Moicano, ktory dostaje w cymbal w kazdej walce. Moze sie Klein wyjebac ale mniejsze ryzyko niz ten Moicano nieszczesny, ktory albo moze sie wyjebac albo dostac w cymbal. Rozumiesz jak to widze?

Last edited:
Wziąłem jednak przerzuciłem na unibeta i usunąłem ME, bo nie będę miał frajdy na główne kupony wtedy.
1000005388.jpg

O tyle będziemy bogatsi

A zagram za drobne pod oglądanie - karta główna - pierwszy kupon: wszystkie walki wygrają Francuzi , drugi kupon: wszystkie walki przegrają Francuzi. Zobaczymy po pierwszej walce który zostanie w grze :rutekajak:

Trochę Gabriel Miranda kusi (5.20) lub jego wygrana przez poddanie (11.00), ale ostatnio w ogóle nie gram tylko rzucam jakieś taśmy za drobne pod oglądanie.

Trochę Gabriel Miranda kusi (5.20) lub jego wygrana przez poddanie (11.00), ale ostatnio w ogóle nie gram tylko rzucam jakieś taśmy za drobne pod oglądanie.
Solo to na Roosevelta bym postawił gdybym się ugiął i wrócił do hazardu.

Jak już próbować to właśnie przez poddanie bo to raczej jedyna metoda jaką może wygrać.

Nie wiem, ja tam gram po swojemu. Gala pelna faworytow z wyzylowanymi kursami. Wole zlepic kupon z pewniakow niz grac Moicano, ktory dostaje w cymbal w kazdej walce. Moze sie Klein wyjebac ale mniejsze ryzyko niz ten Moicano nieszczesny, ktory albo moze sie wyjebac albo dostac w cymbal. Rozumiesz jak to widze?
Rozumiem, ale to nie lepiej chociaż przed czasem? 1.1 to na podatek na polskich prócz betclicka nie ma.

po co ryzykowac, taka tasma za 2tys by mi styknela
a jak walisz po takich stawkach to można to zrozumieć, tyle razy oberwałem po uszach na takich tak zwanych lokatach, że kursów poniżej 1.3 staram się nie tykać, chyba, że walczył Jon Jones w mega formie

a jak walisz po takich stawkach to można to zrozumieć, tyle razy oberwałem po uszach na takich tak zwanych lokatach, że kursów poniżej 1.3 staram się nie tykać, chyba, że walczył Jon Jones w mega formie
Nie no, 100 postawilem plus bonus. 2 kola jest do wyciagniecia, Klein nie jest takim finiszerem zeby go grac przed czasem.

Back