Roshi
Roshi
co za chuj !

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
co za chuj !

Mnie to tam decyzja nawet nie zdziwimi tam pachnie tym, że cute wyleży 1 rundę a w 2giej dostanie w garnek
![]()
Dokladnie, tam moze sie wydarzyc wszystkoMnie to tam decyzja nawet nie zdziwi
wjeżdża ludovit, trzymam kciuki żeby się koledze udało nie zmoczyć na tym 1.1, ja go zagrałem, że wygra w 1 rundzie więc 1ko to byłoby najfajniejNie no, 100 postawilem plus bonus. 2 kola jest do wyciagniecia, Klein nie jest takim finiszerem zeby go grac przed czasem.
wjeżdża ludovit, trzymam kciuki żeby się koledze udało nie zmoczyć na tym 1.1, ja go zagrałem, że wygra w 1 rundzie więc 1ko to byłoby najfajniej

Badum tss, dlatego nie gram Kleina z metodawjeżdża ludovit, trzymam kciuki żeby się koledze udało nie zmoczyć na tym 1.1, ja go zagrałem, że wygra w 1 rundzie więc 1ko to byłoby najfajniej
oczywiście zagrałem go w taśmie za parę złoty
faktycznie finiszer z niego żaden, bardzo zachowawczo walczyBadum tss, dlatego nie gram Kleina z metoda
Drugi nie wejdzieA zagram za drobne pod oglądanie - karta główna - pierwszy kupon: wszystkie walki wygrają Francuzi , drugi kupon: wszystkie walki przegrają Francuzi. Zobaczymy po pierwszej walce który zostanie w grze![]()
Pierwszy pewnie też nie xdDrugi nie wejdzie
Rzucilbym za drobne na Frevole gdyby jebany buk mi bonusu dodatkowego nie przetrzymywalZiam go wystrzela, powodzenia mordeczki.
Nic nie graj z moimi produkcjami.Rzucilbym za drobne na Frevole gdyby jebany buk mi bonusu dodatkowego nie przetrzymywal
nie gram, tak se gadam przy piwku.Nic nie graj z moimi produkcjami.
Przy piwku dawaj Dyszke, rozduszam tobie bo mój inwestor olał tematnie gram, tak se gadam przy piwku.
Ziam go wystrzela, powodzenia mordeczki.

No to moze byc punkt zwrotny jak u Fergusona, brutalny nokaut.Frevola tragiczny zawodnik, poza próbą gilotyny zupełnie nic nie pokazał.
Trochę tych brutalnych nokautów w życiu już przyjął, szare komórki zapewne na wyniszczeniu. Do dzisiaj zastanawiam się jak on wytrwał pełen dystans z Armanem.No to moze byc punkt zwrotny jak u Fergusona, brutalny nokaut.
Jebaćpozazdrościć publiczności
jebac organy ścigania i krs1