Pierre Dolain
Brutaal Lightweight
Soriano przeleży Maximova
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Mam podobne odczucia, Maximov nie walczył jeszcze z nikim na poziomie. Nie ma stójki, a w akcjach parterowych też popełnia błędy. Soriano może nie wybitny technik, ale napierdala jak zły i miał już przetarcie z rywalami z wyższej półki. Jeśli Maximov nie obali to pójdzie spać.Soriano znokautuje Maximova
Soriano bodajże ma czarny pas bjj także do kogo będzie należał parter to nie jest przesądzona kwestia, przelezeć też potrafi patrz walka z Pickettem.Mam podobne odczucia, Maximov nie walczył jeszcze z nikim na poziomie. Nie ma stójki, a w akcjach parterowych też popełnia błędy. Soriano może nie wybitny technik, ale napierdala jak zły i miał już przetarcie z rywalami z wyższej półki. Jeśli Maximov nie obali to pójdzie spać.
Tak jest. Więc to się wydaje być dobry bet :) Do tego Almeida (choć widziałem tylko tę walkę z DWSC) powinien ogarnąć placka Marqueza. Grałeś coś na gruby kupon z tego UFC?Soriano bodajże ma czarny pas bjj także do kogo będzie należał parter to nie jest przesądzona kwestia, przelezeć też potrafi patrz walka z Pickettem.
Soriano byłby dobrym betem gdyby miał nieskalaną kondycję a niestety ma tendencje do zwalniania z biegiem pojedynku z racji swojego stylu więc bet co najwyżej przyzwoity. Został mi Almeida i MAximov sub-nie.Tak jest. Więc to się wydaje być dobry bet :) Do tego Almeida (choć widziałem tylko tę walkę z DWSC) powinien ogarnąć placka Marqueza. Grałeś coś na gruby kupon z tego UFC?
Maximov przeleży Soriano
Obie opcje prawdopodobne. Nie do gry.Soriano znokautuje Maximova
Bondar + Almeida
Jeden i drugi lepsi od rywali w każdej płaszczyźnie.
Przeciez reke chlop se zlamalBondar zrobiony i poddany łatwiutko
Ja wiem czy pech z reka? Rzucal ukraincem jak szmata.. z jednej proby poddania pakowal sie w druga. Czarny imo sie dobrze przygotowalAle pech z ta ręką u Bondara :(
Przeciez reke chlop se zlamal
Szybko poszłoZabawowo:
Jarema + Battlle @7.06 za 100
Alvey + Czux @18.96 za 50
Jarema + Czux @14.19 za 30
Jarema + Battle + czux @31.21 za 20
A główny kupon z Almeida za ile wszedłeś jeśli można wiedzieć?Szybko poszło-200
Jak 1 runda jeszcze jako tako to od strzału się zaczął sypać i poległ jak amator hehJohns chyba tez do gry, powinien porobić zapasami a stójkę tez posiada a castaneda dla mnie półka niżej
Ja próbuje tak
View attachment 32824
EasyMaximov przeleży Soriano
Erosa
Rakhmonov
Strickland
John Castaneda 3.10 fortuna,to bedzie bardzo bliska walka według mnie,grzech nie skorzystać z takiego kursiwa![]()
Alexis Davis 1.45 fortuna
Alexis solidna i doświadczona,jak przegrywała to przez decyzje z dziewczynami z top 10.
Jej przeciwniczka beztalencie zero zapasów,brak defensywnej stójki,wszystko zbiera na łeb nie wiem co ona robi w UFC.
Alexis ma 37 lat ale z takim szrotem sobie poradzi.
Bondar zrobiony i poddany łatwiutko
Od początku walki było widać że w BJJ to różnica klas
To te z Bondarem?
Jak wjebał dołożyłem inne :)To te z Bondarem?![]()
1kA główny kupon z Almeida za ile wszedłeś jeśli można wiedzieć?
Do przodu?
Czy 1k do przodu? Trochę więcej, stawka głównego kuponu była 1k. A ty jak tam po gali wpadło coś?Do przodu?![]()