Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Aldo 1.95 na pinnaclu, Bisping 1.80 na betsafe. Lubię to :)
To właśnie powinieneś go skojarzyć z innych walk. A zwłaszcza z debiutu w UFC. Pozwolę sobie przekopiować moją autorską relację z tej walki:
"Najbardziej żenująca walka wieczoru po raz kolejny przypadła w udziale Claudio Silvie, który tym razem podejmował Leona Edwardsa. Claudio w swoim stylu nie robił niczego groźnego tylko obalał i udawał, że atakuje ground’and’pound, żeby go sędzia nie podniósł do stójki. Była to istna powtórka z pojedynku z Bradem Scottem. Leon choć w pierwszej rundzie miał spore sukcesy w stójce, tak jego nietrzeźwy narożnik kazał mu zachować spokój i byś zrelaksowanym, co kosztowało go dwie rundy na kartach sędziowskich, które przeleżał pod Silvą. Brak jakiejkolwiek agresji ze strony debiutanta kosztował go walkę."
Agresję niby pokazał później w starciu z Sethem Baczyńskim, ale jeśli zaprezentuje się tak "spokojnie" jak w walce z Silvą, to Pawlak spokojnie może to ugrać. Po drugie ja nie ufam takim szybkim nokautom. Po nich zawsze jest hype jak jasna cholera, a przebiegu walki tyle co nic. Owszem, Leon ma dobrą stójkę, angielską stójkę, ale jeśli nie potrafił mocniej skrzywdzić kogoś, kto ma jak Boga kocham najgorszą stójkę bez podziału na kategorie wagowe w UFC, to ja bym na ten nokaut z Sethem tak nie patrzył jak ciele w obrazek (jak to czyni tapology). Decyzja może iść na Pawlaka i mówię to ja, osoba, która nie dawała mu większych szans z Sheldonem Westcottem. Nie sądzę by było powyżej 3 na Pawlaka, bez przesady. Obaj przegrali w żenującym stylu w debiucie i odkuli się na kolejnej walce. Fakt, Leon zrobił to bardziej imponująco, ale mimo wszystko.
Chyba w związku z wyjazdem nie zdążę u naziemnego na Pawlaka postawić, Mir/Thomson albo nic
Dubel to też taśma?tylko nie stawiaj Pawlaka w taśmie![]()
Dubel to też taśma?
żartuje sobie :) Tak swoja droga na kogo stawiasz w walce wieczoru ?Dubel to też taśma?
Nie obstawiam raczej walki wieczoru ,ale imo Bisping.Stójka lepsza ,w tym większy arsenał(kopnięcia) ,zapasy ofensywne raczej lepsze ale ich raczej nie będzie używał ,dość dobra obrona obaleń.Leites ma czym uderzyć i ma szansę obalić ale nie łatwo ,a w parterze jest mocnym zagrożeniem .Jednak walka z Boetschem postawiła znak ostrzegawczy na jego stójceżartuje sobie :) Tak swoja droga na kogo stawiasz w walce wieczoru ?