Biedroo155
BAMMA Lightweight
Macie jakieś info co się dzieje z Joubanem? Jakaś kontuzja? Kobieta go rzuciła? Kot mu zdechł?
Kurs juz 3.75 na unibecie
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Macie jakieś info co się dzieje z Joubanem? Jakaś kontuzja? Kobieta go rzuciła? Kot mu zdechł?
Ale Jouban wzrósł. Niedawno był za 2.97 zł, potem za 3.20 euro, a teraz za 3.90 gbp
Dawno takiego wzrostu nie było na fightera który ma potencjalnie spore szanse na win.
@zombie go pytajM. Amirkhani-ego ktoś rusza , @1,8 - IMO gość jest magiem i ten kurs to przesada ?
Manuwa 1.7
Kawał byka z Manuwy, nie bedzie dawal sie obalac. Kardio ma na 3 rundy na spokojnie. Powinien rozpykac w stojce, nawet przed czasem...
M. Amirkhani-ego ktoś rusza , @1,8 - IMO gość jest magiem i ten kurs to przesada ?
ten Ian to mega chujowy jest, tylko skretowki lapie i tyle w zasadzie potrafiCo sądzicie o Ian Entwistle over1.5r? (Kurs 2.40)
Dokładnie, wydaje mi się, że Johns spokojnie ogarnie.. natomiast co myślicie o Marlonie Vera (kurs 2,30)? Picket jest na równi pochyłej i przegrywa walke za walką ;)ten Ian to mega chujowy jest, tylko skretowki lapie i tyle w zasadzie potrafi
Ryzyk-fizyk.Panowie, ja wiem ze Johns to ogarnie ale czy jest sens stawiac ze walka wyjdzie poza pierwsza runde (kurs 2.40)
bardzo dobry kurs a to jest jednak piorkowa
Panowie, ja wiem ze Johns to ogarnie ale czy jest sens stawiac ze walka wyjdzie poza pierwsza runde (kurs 2.40)
bardzo dobry kurs a to jest jednak piorkowa
Dokładnie, wydaje mi się, że Johns spokojnie ogarnie.. natomiast co myślicie o Marlonie Vera (kurs 2,30)? Picket jest na równi pochyłej i przegrywa walke za walką ;)
PS. Dzięki za możliwość dołączenia do was ;)
Tez mysle o Joubanie za pare setek cos czuje ze to ugra decyzjaja na tej gali zagrałem singla na Joubana za kilka stówek.
Dorzucę jeszcze jakiegoś trypla aby lepiej się oglądało :)
dobry nick krzychujuWszystkie jego walki skończyły się już w pierwszej rundzie więc może być ciężko heh
Pickett może ugrać tu decyzję, na swoim terenie już sędziowie pomogli mu z Riverą, Vera nie równa się z tymi zawodnikami , z którymi miał okazję bić się ostatnie walki Anglik, całkiem mocna szczęka jak na ten wiek i chęć chyba ostatniego zwycięstwa w karierze = to moje argumenty
Osobiście mam Picketta w taśmie 5 zdarzeniowej