Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Z pewnoscia Daniel po kilku treningach z Damianem bedzie w klinczu nie do przejscia ;) Ulubionej plaszczyzny Johnsona da sie uniknac, da sie go rowniez soczyscie trafiac przy wyjsciach z niej. Omielanczuk ostaecznie jakos to ugra, wiec odradzamMyślę nad Timothy Johnsonem który bije się z omielanczukiem. Pytanie jak bardzo treningi z Janikowskim wpłyną na zapasy Daniela
Edwards 2.45
Nie boisz się o Leona? Moim zdaniem Luque jest słusznym faworytem.
Jasne, że się boję, jednak bardzo wysoko cenię Tumenova i Usmana, którym napsuł sporo krwi. Liczę, że w razie czego, myślę, że może urywac rundy okazjonalnymi obaleniami.
A Jouban jest po 2.97 ohm/2.90 betsafe, co uważam za ładną okazję.
Jasne, że się boję, jednak bardzo wysoko cenię Tumenova i Usmana, którym napsuł sporo krwi. Liczę, że w razie czego, myślę, że może urywac rundy okazjonalnymi obaleniami.
Tumenov robił Edwardsa w stójce, dawał się jednak obalać i ostatecznie musiał odklepać. Luque ma dobre TDD, dobry jest też na ziemi (lepszy od Tumenowa). Poza tym jestem przekonany, że nieraz sam pójdzie po obalenie. Co do jego stójki, to moim zdaniem właśnie on będzie rozdawał karty. A że jest tam precyzja i siła, wcale się nie zdziwię, gdy walka nie dotrwa powyżej 1.5 rundy.
BTW. najpierw chciałem obstawiać Edwardsa, ale po przypomnieniu sobie walk Luque odszedłem od tego pomysłu, choć Leon miewa przebłyski geniuszu i wcale się nie zdziwię jeśli coś odwali.
Breese 1.77
Kurs jest interesujący, ale może nie być tak kolorowo jeżeli Jauban da się obalić.Jouban 2.57
Jouban to brązowy pas pod eddiem bravoKurs jest interesujący, ale może nie być tak kolorowo jeżeli Jauban da się obalić.
Kurs jest interesujący, ale może nie być tak kolorowo jeżeli Jauban da się obalić.
tak bylo, ale niepoważny bukmacher je wystawil, wiec nie ma co sie dziwicNa Breese'a bylo 1.80 i spadlo na 1.40 czy mi sie wydaje z tym kursem sprzed kilku dni?
tak wycofywanie zakladow notorycznie, bo uznali, ze chujowe kursy wystawili faktycznie powazny bukmacher
ostatnio gralem live z trzy walki, to zdarzalo sie, ze cala runda byla zablokowana, chociaz walka byla w stojce
a live oczywiscie kopiują kursy od unibeta, wiec dziwne porownanie
Jouban jest juz po 3zl
Czyli masz 5 razy lepszy kurs niż u nas :DWychodzi na to, że u mnie jest po 3gb, hehe
Jouban jest juz po 3zl :d ale jakos nie widze w ktorej plaszczyznie moze zagrozic gunnarowi... @Puczi ?
Czyli masz 5 razy lepszy kurs niż u nas :D
Jouban na Betsafe jak coś po @3.20