Senator Kozioł
KSW Welterweight
Kuba mnie jebnal z otwartej , rdzy nie było jednak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Kuba mnie jebnal z otwartej , rdzy nie było jednakView attachment 130887
2 fajne kursy weszly i 300 zl na pocieszenie + 2 fajne tasmy zmierzaja do mety na finiszu bedzie niestety Oliveira i Joel Alvarez za tydz.
Mialem jeszcze jedna fajna tasme zostalby Oliveira dzis Napoli i Fiorot ale tam byl Mix po fajnym kursie i coz..

Poka kupony!Oliveira moim zdaniem to bet tej gali i jeśli Hooker rozjechał Gamera, to Bronx zrobi to tym bardziej. Pamiętajmy, że Mateusz nie miał pełnoprawnego obozu. A Joel... Raczej pewniak. Tak jak Polastri, którą też mam łączoną z Bronxem.
A z dzisiejszej gali łącznie 6k![]()
danke Aleks, za rozjebanie islamskiego pachołabo pytać możesz,
ale chuj Cię to obchodzi
ja go po tym kursie na pewno nie zagram, zaryzykuję Pereira KO i under 2,5 w singlu
jak ma wygrać to raczej nie w 5 rundzie, albo mu się uda blitzkrieg albo znowu decyzję przejebie
View attachment 130600

No zobaczymy ale kurs i to w Brazylii siegajacy juz nawet 1.99 bez podatku to naprawde nie spodziewalem sie wcale bardziej 1.40 bym sie spodziewal. Raz sie przejechalem stawiajac na Tsarukyana tez byl kurs w okolicach 1.70 i poszedlem grubo dziwiac sie ale moim zdaniem to byla najlepsza walka Gamera w Ufc i juz takiej nie powtorzy, lata robia swoje.Oliveira moim zdaniem to bet tej gali i jeśli Hooker rozjechał Gamera, to Bronx zrobi to tym bardziej. Pamiętajmy, że Mateusz nie miał pełnoprawnego obozu. A Joel... Raczej pewniak. Tak jak Polastri, którą też mam łączoną z Bronxem.
co to za buk, ten z prawej?2 fajne kursy weszly i 300 zl na pocieszenie + 2 fajne tasmy zmierzaja do mety na finiszu bedzie niestety Oliveira i Joel Alvarez za tydz.
Mialem jeszcze jedna fajna tasme zostalby Oliveira dzis Napoli i Fiorot ale tam byl Mix po fajnym kursie i coz..

Najlepsze jest to, ze sam pisalem o graniu Pereiry przez KO/TKO, a pozniej naczytalem sie tych wszystkich analiz z roznych zrodel, ze niby agresja Pereiry bedzie dzialala na korzysc Ankalaeva - i dalem sie przekonac. Na tyle ze jeszcze dorzucilem kolejny kupon z Ankalaevem przed sama galaJest kilka ciekawych kursow, ktore mi chodza po glowie:
Magomedov @3,00
Pereira przez KO/TKO @4,10
Gutierrez @4,55
Merab przez poddanie @9,00

Mixa to trzeba było brać jak podawałem że jest po 1.85 bez podatku. Już za późno.
Żeby stracić pieniążki naganiaczu!?![]()

Betklikco to za buk, ten z prawej?
Ja miałem grać Wikłacza, a się naczytałem jaki to Mix w chuj silniejszy będzie, zniszczy Kube fizycznie, dałem tego Mixa i tylko on na głównym kuponie nie wszedł. Okazało, że ten PacziMix to jakaś pizda, jakby Wikłacz sam próbował obalać to by go przeleżał jak szmatę.Najlepsze jest to, ze sam pisalem o graniu Pereiry przez KO/TKO, a pozniej naczytalem sie tych wszystkich analiz z roznych zrodel, ze niby agresja Pereiry bedzie dzialala na korzysc Ankalaeva - i dalem sie przekonac. Na tyle ze jeszcze dorzucilem kolejny kupon z Ankalaevem przed sama gala![]()

Nie dales typow przed gala, nie dales kuponow po gali, wiec![]()

Poka kupony!

ŁadnieView attachment 130917
słuchaj się mnie, a już nigdy więcej nie dotknie cię głód.
View attachment 130921
trzymajcie kciuki za barcę![]()

To dawaj następnym razem takie zanim te wszystkie zdarzenia się wydarząView attachment 130917
słuchaj się mnie, a już nigdy więcej nie dotknie cię głód.
View attachment 130921
trzymajcie kciuki za barcę![]()

Ci co lajkowali na smutno pewnie podebrali

Brak skrzydelek... Rapfini i yamala
Ja nieCi co lajkowali na smutno pewnie podebrali
![]()

miałem do roboty na 7mą, obudziłem się 20 po 9tejNie trawie ruska za jego bute ale trzeba przyznać że zawodnikiem jest świetnym i wróci ze zdwojoną siła.
Brak skrzydelek... Rapfini i yamala
Bez tej 2 Barca by jedynie widziala plecy Realu i Atletico
Drugie to kara za stawianie na kozojeba przed czasem