UFC 320: Ankalaev vs. Pereira 2 (04.10.2025)

Kuba mnie jebnal z otwartej , rdzy nie było jednak
IMG_20251005_070546.jpg

2 fajne kursy weszly i 300 zl na pocieszenie + 2 fajne tasmy zmierzaja do mety na finiszu bedzie niestety Oliveira i Joel Alvarez za tydz.
Mialem jeszcze jedna fajna tasme zostalby Oliveira dzis Napoli i Fiorot ale tam byl Mix po fajnym kursie i coz..

Attachments

• Screenshot_20251005_075144_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20251005_075144_com.android.chrome.jpg
    76 KB · Views: 39
  • Screenshot_20251005_074828_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20251005_074828_com.android.chrome.jpg
    85.4 KB · Views: 43
2 fajne kursy weszly i 300 zl na pocieszenie + 2 fajne tasmy zmierzaja do mety na finiszu bedzie niestety Oliveira i Joel Alvarez za tydz.
Mialem jeszcze jedna fajna tasme zostalby Oliveira dzis Napoli i Fiorot ale tam byl Mix po fajnym kursie i coz..

Oliveira moim zdaniem to bet tej gali i jeśli Hooker rozjechał Gamera, to Bronx zrobi to tym bardziej. Pamiętajmy, że Mateusz nie miał pełnoprawnego obozu. A Joel... Raczej pewniak. Tak jak Polastri, którą też mam łączoną z Bronxem.

A z dzisiejszej gali łącznie 6k:redford:

Oliveira moim zdaniem to bet tej gali i jeśli Hooker rozjechał Gamera, to Bronx zrobi to tym bardziej. Pamiętajmy, że Mateusz nie miał pełnoprawnego obozu. A Joel... Raczej pewniak. Tak jak Polastri, którą też mam łączoną z Bronxem.

A z dzisiejszej gali łącznie 6k:redford:
No zobaczymy ale kurs i to w Brazylii siegajacy juz nawet 1.99 bez podatku to naprawde nie spodziewalem sie wcale bardziej 1.40 bym sie spodziewal. Raz sie przejechalem stawiajac na Tsarukyana tez byl kurs w okolicach 1.70 i poszedlem grubo dziwiac sie ale moim zdaniem to byla najlepsza walka Gamera w Ufc i juz takiej nie powtorzy, lata robia swoje.
Joel natomiast jest jeszcze niedoceniany a jest to kawal zawodnika i w moim odczuciu z takim Gamerem bylby nawet faworytem.. Moze sie myle ale tak

co to za buk, ten z prawej?

Jest kilka ciekawych kursow, ktore mi chodza po glowie:
Magomedov @3,00
Pereira przez KO/TKO @4,10
Gutierrez @4,55
Merab przez poddanie @9,00
Najlepsze jest to, ze sam pisalem o graniu Pereiry przez KO/TKO, a pozniej naczytalem sie tych wszystkich analiz z roznych zrodel, ze niby agresja Pereiry bedzie dzialala na korzysc Ankalaeva - i dalem sie przekonac. Na tyle ze jeszcze dorzucilem kolejny kupon z Ankalaevem przed sama gala :waldeklaugh:

Najlepsze jest to, ze sam pisalem o graniu Pereiry przez KO/TKO, a pozniej naczytalem sie tych wszystkich analiz z roznych zrodel, ze niby agresja Pereiry bedzie dzialala na korzysc Ankalaeva - i dalem sie przekonac. Na tyle ze jeszcze dorzucilem kolejny kupon z Ankalaevem przed sama gala :waldeklaugh:
Ja miałem grać Wikłacza, a się naczytałem jaki to Mix w chuj silniejszy będzie, zniszczy Kube fizycznie, dałem tego Mixa i tylko on na głównym kuponie nie wszedł. Okazało, że ten PacziMix to jakaś pizda, jakby Wikłacz sam próbował obalać to by go przeleżał jak szmatę.

Raz to działa, innym razem kogoś posłuchasz to się wjebiesz, raczej nie ma złotego środku. Jebane Vegas zawsze lepsze będzie jak nie masz szczęścia:beczka:

Nie trawie ruska za jego bute ale trzeba przyznać że zawodnikiem jest świetnym i wróci ze zdwojoną siła.

Back