Miskatonic
Vale Tudo Championship
Ja mam to samo co na drugim tylko jeszcze Coreya dorzuciłem z pfl...Takie dwa poszły
View attachment 130647
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ja mam to samo co na drugim tylko jeszcze Coreya dorzuciłem z pfl...Takie dwa poszły
View attachment 130647
O to to.Jest kilka ciekawych kursow, ktore mi chodza po glowie:
Magomedov @3,00
Pereira przez KO/TKO @4,10
Gutierrez @4,55
Merab przez poddanie @9,00
Merav i alexJest kilka ciekawych kursow, ktore mi chodza po glowie:
Magomedov @3,00
Pereira przez KO/TKO @4,10
Gutierrez @4,55
Merab przez poddanie @9,00

fajnie pomarzyć ale rudy oberwie wpierdol jak w podstawówce na przerwieSandhagen
![]()

Fortuna.fajnie pomarzyć ale rudy oberwie wpierdol jak w podstawówce na przerwie
gdzie taki kurs, dla kolegi pytam
![]()
gdzie taki kurs

Wszystko fajnie wygląda, ale mam jakieś dziwne przeczucie, że Anderson przegra
Tutaj największe ryzyko. Bo Yagshi może go trafić. A szczęka murzyna podejrzana. Z drugiej strony prawdopodobnie przeleży jak ostatnio.Wszystko fajnie wygląda, ale mam jakieś dziwne przeczucie, że Anderson przegra
Też się za głowę złapałem jak zobaczyłem że Veronica Macedo Hardy jest taką faworytką :D
Rywalka to dramat. Ale fakt, kurs przestrzelony.Też się za głowę złapałem jak zobaczyłem że Veronica Macedo Hardy jest taką faworytką :D
Nie no, wiadomo, że dramat, ale Veronica też nie jest jakąś wirtuozką, żeby był na nią aż taki kurs :DRywalka to dramat. Ale fakt, kurs przestrzelony.
Imo wygrał. Choć grosza bym na to nie dał.Nie no, wiadomo, że dramat, ale Veronica też nie jest jakąś wirtuozką, żeby był na nią aż taki kurs :D
ja właśnie na megogo nie widzę transmisji z tegoGdzie najlepiej ogladac PFL? Na megogo bedzie transmisja?
ja tezImo wygrał. Choć grosza bym na to nie dał.
No wlasnie szukam gdzie to mozna obejrzec i nie widze ani na megogo ani na daznja właśnie na megogo nie widzę transmisji z tego
streamed kropka pkNo wlasnie szukam gdzie to mozna obejrzec i nie widze ani na megogo ani na dazn
Edit: wyglada na to ze jednak jest na dazn
View attachment 130760
No tak, ale to były moje typy i Twój hajs, teraz jest Twój hajs i twoje typy.Postawiłem dubla !! Mix przez KO runda 1 i Daniel Gustavo Santos przez KO runda 1 !! Za ostatnie 20 polskich złotych !! Dodam tylko, że ostatni kupon i jedyny w tym roku trafiłem na typach od @Siedem !! Także wiecie już co grać !!!
Krzynowek SUB
Muniz SUB

Też coś im bliżej walki tym większe przeczucia mam, że Krzynówek może to ugrać, tym bardziej po takim kursieKrzynowek SUB
Muniz SUB
On mocno BJJ szlifował przez ten okres a kiepski w te klocki nie jest, Małpolud silny to prawda ale jak mocno chwyci to nie ma mocnych.Też coś im bliżej walki tym większe przeczucia mam, że Krzynówek może to ugrać tym bardziej po takim kursie