UFC 320: Ankalaev vs. Pereira 2 (04.10.2025)

A co sądzicie o Gutuerrez? Basharst jest dobry, ale kurs rzędu 1.19 gdzie Chris walczył ze znacznie lepszymi zawodnikami jest chyba nieprawidłowy.

W mix vs wikłacz może decyzja 1.77 bez podatku?

Jest kilka ciekawych kursow, ktore mi chodza po glowie:
Magomedov @3,00
Pereira przez KO/TKO @4,10
Gutierrez @4,55
Merab przez poddanie @9,00

ktoś to umie logicznie wyjaśnić?

1759442973057.png

Wszystko fajnie wygląda, ale mam jakieś dziwne przeczucie, że Anderson przegra
Tutaj największe ryzyko. Bo Yagshi może go trafić. A szczęka murzyna podejrzana. Z drugiej strony prawdopodobnie przeleży jak ostatnio.

Postawiłem dubla !! Mix przez KO runda 1 i Daniel Gustavo Santos przez KO runda 1 !! Za ostatnie 20 polskich złotych !! Dodam tylko, że ostatni kupon i jedyny w tym roku trafiłem na typach od @Siedem !! Także wiecie już co grać !!!

Postawiłem dubla !! Mix przez KO runda 1 i Daniel Gustavo Santos przez KO runda 1 !! Za ostatnie 20 polskich złotych !! Dodam tylko, że ostatni kupon i jedyny w tym roku trafiłem na typach od @Siedem !! Także wiecie już co grać !!!
No tak, ale to były moje typy i Twój hajs, teraz jest Twój hajs i twoje typy.

Powodzenia xD bo aż tak, to myślę że Mix Kuby nie rozniesie, musiało by wejść jakieś potężne kolano na bebechy z klinczu.

Też coś im bliżej walki tym większe przeczucia mam, że Krzynówek może to ugrać tym bardziej po takim kursie
On mocno BJJ szlifował przez ten okres a kiepski w te klocki nie jest, Małpolud silny to prawda ale jak mocno chwyci to nie ma mocnych.
Muniz nie takie ameby dusił, może szybko paść, ale ten Szabazian w ogóle mnie nie przekonuje. Merszert udusił go jak psa

Back