UFC 320: Ankalaev vs. Pereira 2 (04.10.2025)

On mocno BJJ szlifował przez ten okres a kiepski w te klocki nie jest, Małpolud silny to prawda ale jak mocno chwyci to nie ma mocnych.
Muniz nie takie ameby dusił, może szybko paść, ale ten Szabazian w ogóle mnie nie przekonuje. Merszert udusił go jak psa
Kuba wygląda na pewnego siebie i nie wyjdzie obsrany w przeciwieństwie do Ruchały , 3,35 teraz fajnie wygląda na niego

Muniz nie takie ameby dusił, może szybko paść, ale ten Szabazian w ogóle mnie nie przekonuje. Merszert udusił go jak psa
Normalnie gralbym Muniza ale on stracił jaja, w ostatnich walkach wyglądał na mocno przestraszonego.

Ankalaev
Merab decyzja
Prochazka / Rountree przed czasem
Muniz / Szabazjan przed czasem
Gautier KO

Mixa nie gram bo raz ze debiutant z PL a dwa ze Małpomix tez niewiele jeszcze pokazal. Wg mnie no bet.

No i co tu teraz zagrac? Wczoraj na PFL Magomedov zabil bardzo dobry kupon. Jeden jeszcze zamyka Ankalaev, ale niestety za drobne. Nawet nie odrobi wczorajszej straty.
1759594939953.png

Tak serio to zależy ile do odbioru. Dla mnie kurs na Ankaleva za niski
Cashout w tej chwili 361,98 zl, ale nie interesuje mnie to. Jak stawiam to nie robie cashoutow, chyba ze pojawia sie naprawde jakies wyjatkowe okolicznosci.

Mysle natomiast nad jakims innym dublem, przy czym nie chcialbym raczej ladowac mocno w Meraba po takim kursie

Mnie zastanawia czy JoTko może nowy wygrać przed czasem. Na fortunie kurs 2 i się zastanawiam bo przeciwnik raczej taki o

za 20zl:

Ank
Merab + 1.5 rundy
Jiri/Khalil ponizej 2.5
Zalal
Szabazjan/Muniz ponizej 2.5

Back