PabloLaRoha
Shark Fights Welterweight
Ile płacą za poddanie?Zaryzykuję chyba Suarez KO, jak zdobędzie dosiad kto wie, Sean mówił, że napierdalała jak wściekła suka,
kurs 10 za 5tkę
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ile płacą za poddanie?Zaryzykuję chyba Suarez KO, jak zdobędzie dosiad kto wie, Sean mówił, że napierdalała jak wściekła suka,
kurs 10 za 5tkę
3,75Ile płacą za poddanie?
Można wejść3,75
Ok. 3.80. Zdziwiły mnie trochę gabaryty Zhang przy Suarez. Chinka ma bardzo podobne warunki fizyczne, wyobrażałem sobie że będzie wyraźnie mniejsza. Namajunas pokazała już, że można Weili kontrolować w parterze dłuższymi fragmentami a Suarez jest prawdopodobnie lepszą zapaśniczką.Ile płacą za poddanie?
Koniec w pierwszej brzmi lepiej?Ja bym dorzucil Tafa KO, ten Texeira z samymi bumami wygrywal. Tafa tez CV ma smieszne ale wg mnie jest duza szansa ze wygra.

biedniejKoniec w pierwszej brzmi lepiej?![]()
Presja na Aleksandre Topurii jest w pewnym stopniu naprawdę spora, wszyscy będą obserwować, jak zaprezentuje się brat Ilii Topurii - trochę tu jest sytuacja Krystiana Pudzianowskiego, do którego przylgnęła ksywka "brat Pudziana".Jenkins będzie miał ciężko z Santosem.Ciezka gala do typowania. Ja postawilem na DDP, Zhang, Tafa, Jenkins i Micallef. Kurs ok. 50 za dyszke mozna sprobowac :D
Dokładnie tak, jak piszesz. I ok, to może być walka zakończona w 1 minucie przez Topurie, bo rywal też jest niewiadomą, ale kurs absolutnie nie wart grania.Kurde kusi ten Colby Thicknesse po kursie 4.00Presja na Aleksandre Topurii jest w pewnym stopniu naprawdę spora, wszyscy będą obserwować, jak zaprezentuje się brat Ilii Topurii - trochę tu jest sytuacja Krystiana Pudzianowskiego, do którego przylgnęła ksywka "brat Pudziana".
Aleksandre Topuria:
Colby Thicknesse:
- kariera rozpoczęta w 2015 roku w wieku 19 lat - stoczył w tym roku trzy pojedynki - wygrana z rywalem 0-3, 1-1 i przegrana z debiutantem
- po przegranej, z rekordem 2-1, Topuria przez 6 kolejnych lat nie jest widziany w zawodowym MMA
- wraca w grudniu 2021 roku i wygrywa w niecałe dwie minuty z rywalem o rekordzie 7-18-1
- kolejną walkę toczy kilka miesięcy później i wygrywa w niecałe dwie minuty z rywalem o rekordzie 1-9
- ostatnią walkę przed angażem w UFC toczy w maju 2023 roku - prawie 2 lata temu - i wygrywa w pierwszej rundzie z rywalem z rekordem 3-1
Uważam, że tak niski kurs na Topurię jest tu spowodowany hype’em na niego i to nie ze względu na jego rekord czy umiejętności, tylko ze względu na to, że jest bratem Ilii. Co prawda Topuria wygląda na mocniejszego fizycznie, co może mieć spore znaczenie. Do tego Thicknesse dowiedział się o walce jakieś 2 tygodnie temu, więc naprawdę krótki okres przygotowań - tak naprawdę żaden - ale przez to też może wejść do klatki bez żadnej presji.
- kariera amatorska rozpoczęta w 2017 roku w wieku 17 lat
- 9 pojedynków amatorskich w latach 2017 - 2020, z których 8 wygrał i 1 przegrał
- zawodowy debiut w listopadzie 2020 roku, szybka wygrana z debiutantem
- 2 lata przerwy, powrót we wrześniu 2022 roku, następnie jednak walka w 2023 roku
- 4 walki w 2024 roku, wszystkie wygrane
Jeszcze pomyślę, ale jakoś mi się wydaje, że Topuria może być tutaj lekkim scamem.
Od tych walk z Namajunas trochę minęło, Chinka zaczęła trenować zapasy z Cejudo, poprawiła się w tym elemencie, może nawet sama próbować obalić, ona z góry jest mocna, zabetonowała ostatnie dwie rywalki, nie wiem czy na ten moment Suarez ma rzeczywiście taką przewagę. Tutaj jest 5 rund, Suarez w życiu tyle nie przewalczyła i wiecznie ma kontuzje, wątpliwe cardio, dwie walki w 5 lat, ostatnia w sierpniu 2023. Suarez jak wyszła z Nunes do 3 rundy to już nie miała sił na zapasy i była blisko wyłapania kaosa w końcówce walki, a teraz po tych kontuzjach i przerwach, nie sądzę żeby skończyła szybkim poddaniem jak z Andrade. Imo Zhang wygra, może nawet skończyć Suarez w mistrzowskich.Ok. 3.80. Zdziwiły mnie trochę gabaryty Zhang przy Suarez. Chinka ma bardzo podobne warunki fizyczne, wyobrażałem sobie że będzie wyraźnie mniejsza. Namajunas pokazała już, że można Weili kontrolować w parterze dłuższymi fragmentami a Suarez jest prawdopodobnie lepszą zapaśniczką.
Wiadomo ale walczy u siebie no i kurs wysoki mega zachecaJenkins będzie miał ciężko z Santosem.
Crute? Raczej ciężko na niego stawiać...Tafa KO
Crute
Suarez
![]()
bez ryzyka nie ma zabawyCrute? Raczej ciężko na niego stawiać...

Santos mocno wygląda w UFC mimo 2 porażek w pierwszych walkach. Solidny w stójce jak i parterze. Wrzucam na kupon.Jenkins będzie miał ciężko z Santosem.
Co Wy tak w tego Tafe lecicie? Texeira taki chujowy? Brazol ma ponad 20cm przewagi zasięgu, jak potrafi coś boksować to powinien przejść TafeTafa i Bellato przed czasem?![]()
I jeden i drugi moga tak naprawde szybko przejebac, dla mnie no betyTafa i Bellato przed czasem?![]()
Takie mam przeczucie, że z nim będzie jak z Despaigne, też ogór tylko młody. Jak mu Tafa jebnie to się nakryje tymi rękami.Co Wy tak w tego Tafe lecicie? Texeira taki chujowy? Brazol ma ponad 20cm przewagi zasięgu, jak potrafi coś boksować to powinien przejść Tafe
I jeden i drugi moga tak naprawde szybko przejebac, dla mnie no bety

masz, podziele sie. wybierz sobieTakie mam przeczucie, że z nim będzie jak z Despaigne, też ogór tylko młody. Jak mu Tafa jebnie to się nakryje tymi rękami.
30 za 30 chcę puścić, jakieś @50 przynajmniej![]()

Nie rób tego XD
Dlaczego ja tak często dorzucam do kuponu jakiegoś leszcza pokroju Steele'aMi jeden kupon zamyka Steele, a drugi Matthews + Bellato przez KO/TKO. Zobaczymy jak będzie![]()

biedniej