UFC 312: Du Plessis vs. Strickland 2 (08.02.2025)

kraks

Shark Fights
Light Heavyweight
1738495967824.png

nie czuje tej gali w ogole, wszystko sie moze zdarzyc, nawet potencjali faworyci publicznosci maja dziwne starcia

nie czuje tej gali w ogole, wszystko sie moze zdarzyc, nawet potencjali faworyci publicznosci maja dziwne starcia
Nie ma co ruszyć tych gospodarzy bo niektórzy mogą wygrać po znajomości a niektórzy po prostu przegrają. Taki urok tych gal poza US

DDP
Suarez
Tafa / Texeira ponizej 1.5 rundy

Suarez ma jak na kobiety elitarne zapasy, nie ma co stawiac przeciwko takiego kalibru zapasiorom z przewaga warunkow fizycznych. Wg mnie z latwoscia bedzie obalac Zhang

Last edited:
DDP
Suarez
Tafa / Texeira ponizej 1.5 rundy

Suarez ma jak na kobiety elitarne zapasy, nie ma co stawiac przeciwko takiego kalibru zapasiorom z przewaga warunkow fizycznych. Wg mnie z latwoscia bedzie obalac Zhang
Dricuss żaden pewniaczek, może być podobna sytuacja jak przy walce Gane vs Volkov 2 gdzie wszyscy skreślali tego drugiego a walkę wygrał.

Dricuss żaden pewniaczek, może być podobna sytuacja jak przy walce Gane vs Volkov 2 gdzie wszyscy skreślali tego drugiego a walkę wygrał.

Wg mnie ma wiecej serca do walki i dróg do zwycięstwa niż Strickland. Postawię na to.

Wg mnie ma wiecej serca do walki i dróg do zwycięstwa niż Strickland. Postawię na to.
UFC nie bez powodu robi im rewanż - 1 walka była bardzo wyrównana a nawet według wielu wygrał Strickland. Po obecnym kursie nierozsądnym jest granie na DuPlessisa. Ogólnie radze trzymać się z dala od rewanżów, taka mała rada od starszego kolegi.

UFC nie bez powodu robi im rewanż - 1 walka była bardzo wyrównana a nawet według wielu wygrał Strickland. Po obecnym kursie nierozsądnym jest granie na DuPlessisa. Ogólnie radze trzymać się z dala od rewanżów, taka mała rada od starszego kolegi.
Starszego? No nie wiem… zostaje przy swoim, Strickland poza tym ma ostrego gronkowca.

Starszego? No nie wiem… zostaje przy swoim, Strickland poza tym ma ostrego gronkowca.
Makhachev i Merab tez mieli ostatnio gronkowca. Graj sobie co chcesz, nie odwodzę ani nie namawiam, obiektywnie rzucam radami.

i ogolnie na reke jest im wygrana Szona teraz, skoro obalal go bez problemu DDP

i ogolnie na reke jest im wygrana Szona teraz, skoro obalal go bez problemu DDP
Nie patrzę tak na to przyjacielu bo już zbyt wiele razy w przeszłości wypierdalałem się na tego typu myśleniu, w przypadku mma nie ma co skupiać się na teoriach spiskowych moim zdaniem, liczą się tylko umiejętności.

A czemu uważasz, że gładko to weźmie?
Oglądałem walki, podobny talent do brata, może jeszcze nie tak doszlifowany, świetne g&p.
Przeciwnik nie wygląda na silnego fizycznie, może być jedno obalenie i po ptokach.

Nie patrzę tak na to przyjacielu bo już zbyt wiele razy w przeszłości wypierdalałem się na tego typu myśleniu, w przypadku mma nie ma co skupiać się na teoriach spiskowych moim zdaniem, liczą się tylko umiejętności.
a ja im dluzej sledzej UFC tym dluzej sie sklaniam ku temu ze to przede wszystkim biznes i masa walow poszla nie bez powodu.
pchaja czeczena na maksa, widzieli co bylo z Burnsem i Usmanem.. kims ogarniajacym zapasy i dlatego nie czekali teraz na koniec ramadanu tylko robia walke z Szonem, ktorego obali bez problemu.

Oglądałem walki, podobny talent do brata, może jeszcze nie tak doszlifowany, świetne g&p.
Przeciwnik nie wygląda na silnego fizycznie, może być jedno obalenie i po ptokach.
No nie wiem.. w mojej opinii nie miał żadnego, porządnego wyzwania przed UFC (tylko ostatni rywal z dodatnim rekordem), a organizacja jednak często weryfikuje - szczególnie w debiucie (to samo w tym przypadku oczywiście dotyczy rywala). Ja bym nie ruszał. Ok, Topuria na papierze jest faworytem, ale tu 1. Thicknesse walczył jednak z lepszymi rywalami (choć też słabymi), a 2. Topuria nie pójdzie śladami brata, bo nie jest talentem na tym poziomie. Jak będzie - zobaczymy, ale śmierdzi ta walka z daleka.

No nie wiem.. w mojej opinii nie miał żadnego, porządnego wyzwania przed UFC (tylko ostatni rywal z dodatnim rekordem), a organizacja jednak często weryfikuje - szczególnie w debiucie (to samo w tym przypadku oczywiście dotyczy rywala). Ja bym nie ruszał. Ok, Topuria na papierze jest faworytem, ale tu 1. Thicknesse walczył jednak z lepszymi rywalami (choć też słabymi), a 2. Topuria nie pójdzie śladami brata, bo nie jest talentem na tym poziomie. Jak będzie - zobaczymy, ale śmierdzi ta walka z daleka.
:blahblahblah:

Ja tego nie gram, no bez jaj kurs 1.24, pisałem to raczej jako przestroga przed graniem przeciwnika. Bo kurs fajny.
Wg mnie zapaśniczo go stłamsi i rozbije g&p jak pisałem.

Dla mnie rozsądne kursy zaczynają się od 1.5 i to musi być bezwzględnie w moich przewidywaniach faworyt.

Nie ma co grac jakichs debiutantow, do rozeznania walka a i wtedy po jednej walce ciezko tez cos bedzie przewidziec.

U mnie za 20 dyszki

DDP
Suarez sub/dec
Crute / Bellato ponizej 2.5r
Tafa
Santos

U mnie za 20 dyszki

DDP
Suarez sub/dec
Crute / Bellato ponizej 2.5r
Tafa
Santos
w sumie dobry bet,
trochę tafa niepewny ten texeira stójkowicz do tego wieżoweic, nie lepiej walka przez ko?

edit: już widzę, kurs śmieszny 1.25
:juanlaugh:

generalnie ciężka gala by coś skleić chyba pogram dziwne bety jak
Suarez sub,
DDP KO
Prado KO
Zhang KO
za drobne, nawet DDP po tym kursie, walka prawie 50/50 to słabo strasznie

Last edited:
Zaryzykuję chyba Suarez KO, jak zdobędzie dosiad kto wie, Sean mówił, że napierdalała jak wściekła suka,
:juanlaugh:
kurs 10 za 5tkę

Back