Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Islam w 1 minucie? Kurs 15zl
![]()

DecyzjaPieknie mi to rozwiazlo problem 3 zakladu do kuponu, ciesze sie tez ze Moicano dostanie wiecej kasy. Smieszny chlopina ale wpierdol bedzie srogi lol. Zastanawiam sie czy kaos czy sub tylko.

Serio tak myslisz? Ja mysle ze nawet jakby chcial dowiezc do decki to moze go przypadkowo zdmuchnac jakims hakiemDecyzja![]()
Taak napisałem ale nie postawie tego. Moicano parter ogarnia bardzo dobrze więc jest szansa, że nie da zrobić sobie tam krzywdy, Islam królem nokautu też nie jest także widzę tu oczami wyobraźni decyzję jak najbardziej.Serio tak myslisz? Ja mysle ze nawet jakby chcial dowiezc do decki to moze go przypadkowo zdmuchnac jakims hakiem
Dorzuć coś jeszcze bo mały kursCarpenter sub x Money sub @500![]()

Moicano nie ma cardio na decyzję z islamovem.Taak napisałem ale nie postawie tego. Moicano parter ogarnia bardzo dobrze więc jest szansa, że nie da zrobić sobie tam krzywdy, Islam królem nokautu też nie jest także widzę tu oczami wyobraźni decyzję jak najbardziej.
Siłowo mu dużo brakuje ale cardio ma spoko, luknij walke z Dos Anjosem.Moicano nie ma cardio na decyzję z islamovem.
czyli za 60zł?Gram te galę za kupę kasy
Mam czutke co do niej
Później wrzucę o gram
Ja mam czutke że Almeida wygra ze Spivackiem przez decyzję, a kurs niezły @4.50 :)![]()
I co tam śpierewko pochwalisz się tymi tajemniczymi typami czy nie?
Jak wygra to wyśle po galiI co tam śpierewko pochwalisz się tymi tajemniczymi typami czy nie?

kurwa zjaralem sie i jeszcze nie postawilem..I co tam śpierewko pochwalisz się tymi tajemniczymi typami czy nie?