UFC 311: Makhachev vs. Tsarukyan 2 (18.01.2025)

kraks

Shark Fights
Light Heavyweight
1736682177154.png

Mi islamov zamyka dwa kupony, więc liczę na niego choć chuja nie cierpię i serce mówi Armani.

Mi islamov zamyka dwa kupony, więc liczę na niego choć chuja nie cierpię i serce mówi Armani.
Znajomy, który będzie na tej gali razem z Armanem twierdzi, że jest mocno przygotowany. Wg mnie Islam jednak będzie zbyt silny dla Armana, ale po obecnych kursach nie postawię na niego.

1736682676172.png

Powodzenia :beer:

Nie no, z Khabibem w narożniku Islam jest nie do zniszczenia, on robi wszystko to co mówi Nurma. Ja raczej nie tykam Co-Main, po prostu nie stawiam już przeciw Merabowi.

Można spokojnie co skleic z prelimsow i wyzej, gala wg mnie do zarobku jak nikt nie odjebie a’la Medič

Nie no, z Khabibem w narożniku Islam jest nie do zniszczenia, on robi wszystko to co mówi Nurma. Ja raczej nie tykam Co-Main, po prostu nie stawiam już przeciw Merabowi.

Można spokojnie co skleic z prelimsow i wyzej, gala wg mnie do zarobku jak nikt nie odjebie a’la Medič
Medic nie był nawet półpewniakiem. Soriano po zejściu do półśredniej to maszyna.

Medic nie był nawet półpewniakiem. Soriano po zejściu do półśredniej to maszyna.
No widzisz, ja go pamietalem zupelnie inaczej. Wydawalo mi sie, ze Soriano juz nic wiecej nie pokaze. Ale to nic bo wjebalem potem reszte kuponow z Ogdenem, jedyny jaki siadl to Ponzi + Dern

Też mam wrażenie, ze jeden z nich wygra. Tylko nie wiem ktory :cool: Wg mnie raczej Merab niz Arman.
W ogole bez sensu grac Usmana po takim kursie, albo dog albo pass klasyczne. A Merab narazie nie daje powodow zeby go nie zagrac tym razem.

Przed czasem pewnie, sub
Chłop Lewisa nie mógł poddać xD Chyba, że tak sobie wymyślił, że przewalczy 5 rund żeby sprawdzić swoją kondycje. Spivac ma lepsze bjj od Romanova chociażby, nie łatwo będzie go poddać.

Panowie jak podchodzicie do Kevina Hollanda? Smaczny kurs a w stojce w 1 rundzie jest w stanie jak najbardziej zlapac ciosami De Riddera ktory ostatnio naprawde zawalczyl slabo. W stojce to jest kolosalna roznica dla Hollanda kurs delikatnie rosnie wiadomo jak obali Kevina moze byc ciezko ale gosc jest tak dziurawy w stojce ze czuje bedzie szybko ustrzelony

Wlasnie tez obserwuje kursy na Hollanda. De Ridder slabo wygladal z Geraldem, po dwóch rundach był zdaje sie remis na kartach u wszystkich sedziow. Mam jednak spore obawy przed stawianiem na Hollanda w starciu z grapplerem, bo jego slabe strony sa powszechnie znane. Poki co czekam na aktualizacje kursow.

No miotal nim strasznie Khamzat lata temu ale khamzat silniejszy i gabarytowo wiekszy od Riddera, jezeli zawodnik typu Geralt stojkowo wygladal niezle na tle Riddera i zrobil mu mnostwo problemow w tej ostatniej walce to Holland swoja dzika i nieszablonowa stojka moze naprawde goscia szybko skasowac, napewno bede probowal cos w jego strone. Mialem bodajze w listopadzie zagranego De Riddera z Meersheartem po kursie 1.30 i naprawde do samego konca walki bylem w strachu..

No miotal nim strasznie Khamzat lata temu ale khamzat silniejszy i gabarytowo wiekszy od Riddera, jezeli zawodnik typu Geralt stojkowo wygladal niezle na tle Riddera i zrobil mu mnostwo problemow w tej ostatniej walce to Holland swoja dzika i nieszablonowa stojka moze naprawde goscia szybko skasowac, napewno bede probowal cos w jego strone. Mialem bodajze w listopadzie zagranego De Riddera z Meersheartem po kursie 1.30 i naprawde do samego konca walki bylem w strachu..
Wyglądał tragicznie, aczkolwiek Holland ma widoczne braki a nawet strikersko potrafi spać. Ja bym nie tykał, chyba, że Holland będzie wyższym dogiem jak 2.0

Ciężko zaufać Hollandowi, sam siebie i swojej kariery nie traktuje poważnie, potrafi w polowie walki zmienic zdanie… ja bym nie gral.

Back