UFC 311: Makhachev vs. Tsarukyan 2 (18.01.2025)

W sieci zaczely krazyc zdjecia Armana z treningow na ktorych widac ze ma prawdopodobnie gronkowca.

Dariush, Merab i CDF

Ktory z tych dogow najlepszy?

Cos na Darka chyba trzeba bedzie rzucic, Moicano nie ma ma nokautujacego ciosu, Darek nie padnie (chyba) na glebe w tej walce.

Merab decyzja wiadomo, 8zl obowiazkowo.

CDF moze ustrzelic Dawsona, ta walka z Bobbym jest nie do odzobaczenia.

Dariush, Merab i CDF

Ktory z tych dogow najlepszy?

Wg mnie Merab. Jestem zdziwiony, ze Umar jest tak mocno faworyzowany, ale poki co nie mam za bardzo pomyslu jak podejsc do typowania na tej gali.

Wg mnie Merab. Jestem zdziwiony, ze Umar jest tak mocno faworyzowany, ale poki co nie mam za bardzo pomyslu jak podejsc do typowania na tej gali.
Betbuilder chyba musi wjechac bo wg mnie duzo faworytow wygra i mozna cos z rundami pograc

I za drobne na kazdego doga osobno, wg mnie kazdy ma szanse.

Last edited:
Trzeciej nogi mi brakuje do taśmy, kogo byscie grali - Almeida przed czasm czy Talbott KO/TKO?

Trzeciej nogi mi brakuje do taśmy, kogo byscie grali - Almeida przed czasm czy Talbott KO/TKO?
Hill przez KO lub Holland przez KO po dobrych kursach. Ja pograłem obu za drobne, ale po analizie pewnie będę coś z tego też składał na główny kupon.

1737099678065.png

Hill przez KO lub Holland przez KO po dobrych kursach. Ja pograłem obu za drobne, ale po analizie pewnie będę coś z tego też składał na główny kupon.

View attachment 118970
Akurat wlasnie gram te dwie walki, tyle ze hilla ponizej 2.5 rundy i Hollanda, walka zakonczy sie przed czasem. Potrzebuje trzeciej nogi po min. 1.40 zeby wyciagnac bonus od buka.

Może Moicano ?

Ja się zastanawiam nad Islam Makhachev przez KO/TKO lub przez poddanie po @2.60
Od czasu walk z Tsarukyanem i Ramosem w 2019 roku decyzję miał tylko raz z Volkiem, którego w rewanzu juz skonczyl.
Wydaje mi sie ze Makhachev bedzie zbyt silny fizycznie. Umeczy i skonczy na dystansie 5 rund Tsarukyana.

Szczerze mówiąc to patrzę na tę kartę i nie potrafię ułożyć jakiegoś dubla z sensownym kursem :confused:

Akurat wlasnie gram te dwie walki, tyle ze hilla ponizej 2.5 rundy i Hollanda, walka zakonczy sie przed czasem. Potrzebuje trzeciej nogi po min. 1.40 zeby wyciagnac bonus od buka.

Może Moicano ?
Moicano bym odpuścił, myślę że będzie miał duże problemy z Dariushem. Dariush zawsze miał problemy z mocno bijącymi zawodnikami a Moicano do takich nie należy, parter Beneil ogarnia bardzo dobrze więc może zneutralizować zapędy Renato w tej płaszczyźnie.

Moicano bym odpuścił, myślę że będzie miał duże problemy z Dariushem. Dariush zawsze miał problemy z mocno bijącymi zawodnikami a Moicano do takich nie należy, parter Beneil ogarnia bardzo dobrze więc może zneutralizować zapędy Renato w tej płaszczyźnie.
pewnie Talbotta przez ko/tko zagram, nic innego powyzej 1.40 nie widze godnego uwagi, Spivac nigdy nie byl poddany wiec nie ma tu wiekszych powodow zeby grac Almeide przed czasem a Barcelo byl juz nokautowany, poza tym roznica wieku ogromna na te dywizje, Talbott raczej sprawdzony juz w UFC tez, co myslisz @Karwantes ?

pewnie Talbotta przez ko/tko zagram, nic innego powyzej 1.40 nie widze godnego uwagi, Spivac nigdy nie byl poddany wiec nie ma tu wiekszych powodow zeby grac Almeide przed czasem a Barcelo byl juz nokautowany, poza tym roznica wieku ogromna na te dywizje, Talbott raczej sprawdzony juz w UFC tez, co myslisz @Karwantes ?
Nie jestem fanem grania konkretnych skończeń.

View attachment 118970
Nie obawiasz się dominacji zapaśniczej lub poddania RDR? Holland od zawsze nie radził sobie z dobrymi grapplerami (Dolidze, Vettori, Brunson). Dodatkowo Amerykanin będzie sporo lżejszy w dniu pojedynku (RDR niedawno schodził z LHW a Holland szedł kategorię wyżej z WW).

Hollanda na główny kupon na pewno nie dam z zasady, bo on jest nieobliczalny. Z tej dwójki zdecydowanie skłaniam się w kierunku Hilla przez KO. Nie wierzę w Prochazkę, ale póki co mam tylko kilka AKO za drobne. Czekam też na typowanie lowkinga, bo zawsze lubię go poczytać przed galą.

1737115119941.png

Moicano vs Islam jako nowy ME

Tsarukyan wycofal sie z powodu bolu plecow

Domy na Islama przed czasem chyba w takim razie

Niestety... Szlak by to trafil.. na walke Islama wlasnie z Tsarukyanem czekalem najbardziej.. Fani traca 2 swietne pojedynki. O ile walka Dariusha z Moicano bylaby wyrownana i zacieta tak tutaj i lekko sklanialem sie nawet w strone Brazola ze wzgledu na lepszy kurs tak tutaj nie widze dla niego szans.. Kurs 1.50 przed czasem wzialbym z pocalowaniem reki

Pieknie mi to rozwiazlo problem 3 zakladu do kuponu, ciesze sie tez ze Moicano dostanie wiecej kasy. Smieszny chlopina ale wpierdol bedzie srogi lol. Zastanawiam sie czy kaos czy sub tylko.

Back