Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dariush, Merab i CDF
Ktory z tych dogow najlepszy?
Betbuilder chyba musi wjechac bo wg mnie duzo faworytow wygra i mozna cos z rundami pogracWg mnie Merab. Jestem zdziwiony, ze Umar jest tak mocno faworyzowany, ale poki co nie mam za bardzo pomyslu jak podejsc do typowania na tej gali.
Hill przez KO lub Holland przez KO po dobrych kursach. Ja pograłem obu za drobne, ale po analizie pewnie będę coś z tego też składał na główny kupon.Trzeciej nogi mi brakuje do taśmy, kogo byscie grali - Almeida przed czasm czy Talbott KO/TKO?
Akurat wlasnie gram te dwie walki, tyle ze hilla ponizej 2.5 rundy i Hollanda, walka zakonczy sie przed czasem. Potrzebuje trzeciej nogi po min. 1.40 zeby wyciagnac bonus od buka.Hill przez KO lub Holland przez KO po dobrych kursach. Ja pograłem obu za drobne, ale po analizie pewnie będę coś z tego też składał na główny kupon.
View attachment 118970
Ja gram Hill przez KO/TKO @2.90Bracia obstawiacie hilla?

Moicano bym odpuścił, myślę że będzie miał duże problemy z Dariushem. Dariush zawsze miał problemy z mocno bijącymi zawodnikami a Moicano do takich nie należy, parter Beneil ogarnia bardzo dobrze więc może zneutralizować zapędy Renato w tej płaszczyźnie.Akurat wlasnie gram te dwie walki, tyle ze hilla ponizej 2.5 rundy i Hollanda, walka zakonczy sie przed czasem. Potrzebuje trzeciej nogi po min. 1.40 zeby wyciagnac bonus od buka.
Może Moicano ?
pewnie Talbotta przez ko/tko zagram, nic innego powyzej 1.40 nie widze godnego uwagi, Spivac nigdy nie byl poddany wiec nie ma tu wiekszych powodow zeby grac Almeide przed czasem a Barcelo byl juz nokautowany, poza tym roznica wieku ogromna na te dywizje, Talbott raczej sprawdzony juz w UFC tez, co myslisz @Karwantes ?Moicano bym odpuścił, myślę że będzie miał duże problemy z Dariushem. Dariush zawsze miał problemy z mocno bijącymi zawodnikami a Moicano do takich nie należy, parter Beneil ogarnia bardzo dobrze więc może zneutralizować zapędy Renato w tej płaszczyźnie.
Tylko ja widze wygraną Prochazki? :D

Nie jestem fanem grania konkretnych skończeń.pewnie Talbotta przez ko/tko zagram, nic innego powyzej 1.40 nie widze godnego uwagi, Spivac nigdy nie byl poddany wiec nie ma tu wiekszych powodow zeby grac Almeide przed czasem a Barcelo byl juz nokautowany, poza tym roznica wieku ogromna na te dywizje, Talbott raczej sprawdzony juz w UFC tez, co myslisz @Karwantes ?
Nie obawiasz się dominacji zapaśniczej lub poddania RDR? Holland od zawsze nie radził sobie z dobrymi grapplerami (Dolidze, Vettori, Brunson). Dodatkowo Amerykanin będzie sporo lżejszy w dniu pojedynku (RDR niedawno schodził z LHW a Holland szedł kategorię wyżej z WW).Hill przez KO lub Holland przez KO po dobrych kursach. Ja pograłem obu za drobne, ale po analizie pewnie będę coś z tego też składał na główny kupon.
View attachment 118970
Grubo... ból pleców nie brzmi zbyt przekonująco.Moicano vs Islam jako nowy ME
Tsarukyan wycofal sie z powodu bolu plecow
Domy na Islama przed czasem chyba w takim razie
bol plecow od kosci ogonowej..Grubo... ból pleców nie brzmi zbyt przekonująco.

A może typ kontuzji to ucisk kości ogonowej na skutek napierającego kału spowodowany strachem przed drugim wpierdolem od Makhacheva?bol plecow od kosci ogonowej..![]()
ja pierdolę ale kwas, w jednym miałem nawet islamova + moicano jako zamykajkę kuponu...Mi islamov zamyka dwa kupony, więc liczę na niego choć chuja nie cierpię i serce mówi Armani.
Może remis w walce Dvalishvili Nurmagomedov? To się wydaje tak równa walka, że dawno takiej nie było.