UFC 308: Topuria vs Holloway (26.10.2024)

giphy.gif

Ja jak zaczynam widzieć wygrane underdogów, to poźniej nic nie wchodzi :D Więc chyba po prostu pooglądam i ewentualnie będę czekał na Whittakera na live. Chciałem grać Barnetta, Whittakera, Holloway'a, ale po prostu będę obserwował czy to wejdzie.
Wszystko było by na minus :rutekajak:

Mi natomiast na glownym zawalil Orolbai czy jak mu tam jest... Spodziewalem sie ze Mati po 1 rundzie nie bedzie juz mial czym oddychac a gosc zajechal tego czlowieka z glowa z betonu ze naprawde czapki z glow... Na pocieszenie mialem jeszcze 2 kupony gdzie czelalem na 2 decyzje w walkach murphiego z ige i tego bez oka z Petrosyanem...i tez kurwa mac nokaut z dupy... Moglo byc 3200...nie ma nic... No nic czekamy na ksw i Mallota za tydzien... Wkoncu zla passa musi zostac przerwana

Niestety minus
Wszystko było by na minus :rutekajak:
Co nie zmienia faktu, że kursy byly przeszacowane. Max do czasu nokautu wyglądał bardzo dobrze. Na ten moment nie widzę nikogo kto może ugrac z Topiria. Szkoda Maxa bo to raczej ostatnia szansa na pas. Mimo wszystko niech daja teraz Diego vs Topuria, potem Evolev. Volk niech walczy z kimś przed walka o pas. Aktualnie mistrzowie uważają ze należy się każdemu rewanż a tak być nie powinno. Tam nie było bliskiego starcia a nokaut, ustaw się w kolejce jak reszta.

Nie ma co odbierać Topurii, ale do czasu nokautu przegrał dwie rundy.
Dlatego uważam że bet jak najbardziej był wartosciowy. Ogólnie Topuria miał spore problemy, a sporo osób w mediach pisze jakby przeszedł się po Maxie beż problemu. Dziwiło mnie, że było dosyć mało high kickow od Maxa. Bo Ilia sporo schodzi na boki co wykorzystał Herbert. Ładnie też stopował zapędy skracania stopuac kopnięciem w kolana. Przespanie tej rundy i to że dal dojść do głosu Topuri sprawiło, że przegrał. Chłop ma niezmiemska sile uderzenia jak na tą wagę.

Dlatego uważam że bet jak najbardziej był wartosciowy. Ogólnie Topuria miał spore problemy, a sporo osób w mediach pisze jakby przeszedł się po Maxie beż problemu. Dziwiło mnie, że było dosyć mało high kickow od Maxa. Bo Ilia sporo schodzi na boki co wykorzystał Herbert. Ładnie też stopował zapędy skracania stopuac kopnięciem w kolana. Przespanie tej rundy i to że dal dojść do głosu Topuri sprawiło, że przegrał. Chłop ma niezmiemska sile uderzenia jak na tą wagę.
Hiszpan wglądał przy Maxie jak gość z co najmniej jednej kategorii niżej, a mimo to zrobił robotę. Przyznam szczerze że zaimponował mi bardzo tym, że zdołał skończyć Maxa i to w dodatku nokautem.

Back