Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
wykonczy to swoje legendarne czeczenskie cardio...![]()
Coś tam udało Ci się trafić od święta...

Coś tam udało Ci się trafić od święta...![]()

Tez pociagnalem za spust i zagralem jednak Mateusza, za drobne ale wpadlo dodatkowojakby było przerwanie u rebeckiego byłoby +2200 a tak +500 dobre i to
Wszystko było by na minusJa jak zaczynam widzieć wygrane underdogów, to poźniej nic nie wchodzi :D Więc chyba po prostu pooglądam i ewentualnie będę czekał na Whittakera na live. Chciałem grać Barnetta, Whittakera, Holloway'a, ale po prostu będę obserwował czy to wejdzie.

Wszystko było by na minus![]()
Wpadło ale nie powiem bo trochę stresu miałem przy ostatnim zakładzie na kuponie Max/Ilia rozpocznie się 3 runda. Gdyby była decka w tej walce to zarobek byłby piękny a tak jest tylko dobrze.Jak tam @Karwantes ? Wpadlo cos?
Volkanovski również i nie wiem czy to dobry prognostyk bo zawodnicy słabo typują walki![]()

Co nie zmienia faktu, że kursy byly przeszacowane. Max do czasu nokautu wyglądał bardzo dobrze. Na ten moment nie widzę nikogo kto może ugrac z Topiria. Szkoda Maxa bo to raczej ostatnia szansa na pas. Mimo wszystko niech daja teraz Diego vs Topuria, potem Evolev. Volk niech walczy z kimś przed walka o pas. Aktualnie mistrzowie uważają ze należy się każdemu rewanż a tak być nie powinno. Tam nie było bliskiego starcia a nokaut, ustaw się w kolejce jak reszta.Wszystko było by na minus![]()
Nie ma co odbierać Topurii, ale do czasu nokautu przegrał dwie rundy.Co nie zmienia faktu, że kursy byly przeszacowane. Max do czasu nokautu wyglądał bardzo dobrze.
Ja próbuję: Rinat Fakhretdinov + Geoff Neal + Shara Magomedov + Lerone Murphy![]()

Dlatego uważam że bet jak najbardziej był wartosciowy. Ogólnie Topuria miał spore problemy, a sporo osób w mediach pisze jakby przeszedł się po Maxie beż problemu. Dziwiło mnie, że było dosyć mało high kickow od Maxa. Bo Ilia sporo schodzi na boki co wykorzystał Herbert. Ładnie też stopował zapędy skracania stopuac kopnięciem w kolana. Przespanie tej rundy i to że dal dojść do głosu Topuri sprawiło, że przegrał. Chłop ma niezmiemska sile uderzenia jak na tą wagę.Nie ma co odbierać Topurii, ale do czasu nokautu przegrał dwie rundy.
Hiszpan wglądał przy Maxie jak gość z co najmniej jednej kategorii niżej, a mimo to zrobił robotę. Przyznam szczerze że zaimponował mi bardzo tym, że zdołał skończyć Maxa i to w dodatku nokautem.Dlatego uważam że bet jak najbardziej był wartosciowy. Ogólnie Topuria miał spore problemy, a sporo osób w mediach pisze jakby przeszedł się po Maxie beż problemu. Dziwiło mnie, że było dosyć mało high kickow od Maxa. Bo Ilia sporo schodzi na boki co wykorzystał Herbert. Ładnie też stopował zapędy skracania stopuac kopnięciem w kolana. Przespanie tej rundy i to że dal dojść do głosu Topuri sprawiło, że przegrał. Chłop ma niezmiemska sile uderzenia jak na tą wagę.
Topuria łatwiutko. Mismatch.teraz Lopes vs Topuria <3
Topuria łatwiutko. Mismatch.

Patrz jak Mateusz Mateuszowi "udobordzieił"...
Ostatni przymiotnik jakiego bym uzyl XD