Ceylon
ONE FC Super Heavyweight
Tak nam dopomóż bukAlez podoba mi się to ponizej co napisales tylko bez maxa.
Biore i niech juz betclic wysyla mi hajs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Tak nam dopomóż bukAlez podoba mi się to ponizej co napisales tylko bez maxa.
Biore i niech juz betclic wysyla mi hajs
Nie no, Maxiu to bierze umówmy się ;)Volkanovski również i nie wiem czy to dobry prognostyk bo zawodnicy słabo typują walki![]()
Jeśli Topuria wygra z Maxem dominująco to zostanie mu już tylko dywizja wyżej.Nie no, Maxiu to bierze umówmy się ;)
Zreszta wierze, że wyzwal Topurie bo wie, ze moze go pokonac. Przypomne, ze to od Maxa wyszlo pierwsze.
Łakomy dog z Maxa ale ja mam duże wątpliwości czy podoła. Niby analogiczna stystuacja co ostatnio Taira vs Royval ale jednak nie do końca przede wszystkim z tego względu że Topuria to kompletny zawodnik w odróżnieniu od młodego Japończyka. Myślę że jak nie będzie szło w stójce Hiszpanowi to odwoła się do swojego grapplingu, oczywiście nie będzie łatwo Maxa skontrolować ale według mnie Ilia jest bardziej kompletnym zawodnikiem od Hawajczyka i to powinno zaprowadzić go do zwycięstwa.Nie no, Maxiu to bierze umówmy się ;)
Zreszta wierze, że wyzwal Topurie bo wie, ze moze go pokonac. Przypomne, ze to od Maxa wyszlo pierwsze.
SiedziJa próbuję: Rinat Fakhretdinov + Geoff Neal + Shara Magomedov + Lerone Murphy![]()
Zapomnialem jak chujowo wygladal juz ostatnioPóki co Fekhretdinov wyglada mega slabo. Dobrze, ze pierwsza walka. Bedzie mozna ponowic kupon :)

Właśnie o to mi chodziło...
Leala nikt z tąd raczej na kuponie nie miał, chodzi o sam fakt jak te śmiecie niesprawiedliwie sędziują.Współczuję chłopaki, znam ten ból. Kurwy jebane.
A no to chyba że tak, nie czytałem całego wątku, myślałem że wtopiliscie.Leala nikt z tąd raczej na kuponie nie miał, chodzi o sam fakt jak te śmiecie niesprawiedliwie sędziują.

.Dana da.Świetny skalp dla Chińczyka. Oboje zasługują na zajebiście wielki bonus..