UFC 308: Topuria vs Holloway (26.10.2024)

Volkanovski również i nie wiem czy to dobry prognostyk bo zawodnicy słabo typują walki :usunto:
Nie no, Maxiu to bierze umówmy się ;)
Zreszta wierze, że wyzwal Topurie bo wie, ze moze go pokonac. Przypomne, ze to od Maxa wyszlo pierwsze.

Zreszta wierze, że wyzwal Topurie bo wie, ze moze go pokonac. Przypomne, ze to od Maxa wyszlo pierwsze.
Jeśli Topuria wygra z Maxem dominująco to zostanie mu już tylko dywizja wyżej.

Łakomy dog z Maxa ale ja mam duże wątpliwości czy podoła. Niby analogiczna stystuacja co ostatnio Taira vs Royval ale jednak nie do końca przede wszystkim z tego względu że Topuria to kompletny zawodnik w odróżnieniu od młodego Japończyka. Myślę że jak nie będzie szło w stójce Hiszpanowi to odwoła się do swojego grapplingu, oczywiście nie będzie łatwo Maxa skontrolować ale według mnie Ilia jest bardziej kompletnym zawodnikiem od Hawajczyka i to powinno zaprowadzić go do zwycięstwa.

A co do tego że to Max wywołał Topurie do tabilcy - każdy wyzywa mistrza jeśli jest w czołówce i są realne szanse że dostanie walkę o pas. Dla Maxa był to idealny moment ponieważ Volkanovski spadł z tronu a wątpliwe że Max dostałby titleshota po 3 porażkach z Alexem jeśli ten dalej byłby mistrzem.

Póki co Fekhretdinov wyglada mega slabo. Dobrze, ze pierwsza walka. Bedzie mozna ponowic kupon :)

Lol ok mialem Rinata na kuponie, ale sedzia ktory dal dla niego 30-27 to jest już grube drukowanie :D

Próbuje tak za symboliczna 100

1729953667983.png

Leala nikt z tąd raczej na kuponie nie miał, chodzi o sam fakt jak te śmiecie niesprawiedliwie sędziują.
A no to chyba że tak, nie czytałem całego wątku, myślałem że wtopiliscie.

Nikt się nie mógł spodziewać że Leal go zdeklasuje, a sędziowie odpierdolą taki wałek.

Elegancka ta gala na live jest póki co, właściwie już powinienem się wycofać i jestem sporo na +

Nawet ta walka, pojawił się moment i cyk

1729960304040.png

Zobaczymy czy chciwość mnie pokona :awesome:

Back