UFC 302: Makhachev vs. Poirier (01.06.2024)

Ma coś z tą nogą czy nie?

Nawet jeśli to nie przykładałbym do tego większej wagi. Costa ma podobną dziure na stopie.
1717170209470.png

Last edited:
Costa jak się najebie winem pijak skończony to można śmiało dawać , że dostanie w pizde w 1 r a kurs piękny !! I tego mu z całego serca życzę !!!!

Costa jak się najebie winem pijak skończony to można śmiało dawać , że dostanie w pizde w 1 r a kurs piękny !! I tego mu z całego serca życzę !!!!
w 1r to chyba nie, szczękę ma całkiem solidną, a z murzynem nie walczy

Tak mi dopomóż buk, najgorsze ze jestem w trakcie przeprowadzki w jakiejs dziurze bez neta na koncu swiata i wszystko z powtorki bedzie ogladane :/

Attachments

• IMG_5453.jpeg
    IMG_5453.jpeg
    205.3 KB · Views: 92
Bez kitu oglądałem embedded to Islam umierał tam z odwodnienia jak Dustin EL DIAMANTE do niego podbił żeby wyjasnić gadke z ważenia.... :eddieconspiracy::roberteyeblinking:

Makchev 3-4 @5.6 w walce z Nurma do czasu paliwa to wyglądało to ok. Myślę, że problem może być w tej drugiej fazie kiedy będzie łatwiej o obalenia.

na terminatora Khabiba gilotyna byla za slaba ale na jego slabsza wersje powinna wystarczyc
Nie no szanujmy się, szanse na to że Dustin podda Islama są praktycznie zerowe, o wiele mniejsze niż na ko.
Makchev 3-4 @5.6 w walce z Nurma do czasu paliwa to wyglądało to ok. Myślę, że problem może być w tej drugiej fazie kiedy będzie łatwiej o obalenia.
Bardzo fajny zakład.

Kopylov @1.9 myślę, że sprowadzi do parteru a nie bez sensownie bol się w stojce

Back