kamilp31862
Jungle Fight Bantamweight
Ma coś z tą nogą czy nie?
Nie wyszedl by na obronę z kontuzja
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie no Michał walony na dziurę mocnoDalej szukamy dogów.
Costa i Michał
Wystarczy że nie da się obalić. To go wypuntkuje. Będzie skracał dystans napierał i 29:28Nie no Michał walony na dziurę mocno
Nawet jeśli to nie przykładałbym do tego większej wagi. Costa ma podobną dziure na stopie. View attachment 99914

@DONTOLIVER Ta stópka robi robotę?Nawet jeśli to nie przykładałbym do tego większej wagi. Costa ma podobną dziure na stopie. View attachment 99914

Mam przeczucie że w ME się coś odjebie i Dustin to wygra przed czasem
![]()

też bym chciał ale nie ma szans, nawet w stójce go brodaty ośmieszy

jedno obalenie z zmieleniem w parterze i w stójce nawet go będzie prał i wiesz, że nienawidzę islamskich podludzi

Można próbować Poirier przez ko/tko ale szanse powodzenia nikłe.Mam przeczucie że w ME się coś odjebie i Dustin to wygra przed czasem
![]()
jedno obalenie z zmieleniem w parterze i w stójce nawet go będzie prał i wiesz, że nienawidzę islamskich podludzi
![]()

w 1r to chyba nie, szczękę ma całkiem solidną, a z murzynem nie walczyCosta jak się najebie winem pijak skończony to można śmiało dawać , że dostanie w pizde w 1 r a kurs piękny !! I tego mu z całego serca życzę !!!!
Mam przeczucie że w ME się coś odjebie i Dustin to wygra przed czasem
![]()
też bym chciał ale nie ma szans, nawet w stójce go brodaty ośmieszy
Można próbować Poirier przez ko/tko ale szanse powodzenia nikłe.

7.0 to akurat nic wielkiego. Na unibecie jest 7.50. Jak by bylo 12.0 tak jak pisales przed chwila to juz mozna by probowac :)Na Fortunie na DASTINA EL DIAMANTE jest 7.00 kurs na KOsa!![]()
![]()
tera wrzuciłem rundy^^ to są solidne kursiki^^7.0 to akurat nic wielkiego. Na unibecie jest 7.50. Jak by bylo 12.0 tak jak pisales przed chwila to juz mozna by probowac :)
każda runda po dyszce?Ok bierzemy piątą rundę po @33![]()

na terminatora Khabiba gilotyna byla za slaba ale na jego slabsza wersje powinna wystarczycMam przeczucie że w ME się coś odjebie i Dustin to wygra przed czasem
![]()
Nie no szanujmy się, szanse na to że Dustin podda Islama są praktycznie zerowe, o wiele mniejsze niż na ko.na terminatora Khabiba gilotyna byla za slaba ale na jego slabsza wersje powinna wystarczyc
Bardzo fajny zakład.Makchev 3-4 @5.6 w walce z Nurma do czasu paliwa to wyglądało to ok. Myślę, że problem może być w tej drugiej fazie kiedy będzie łatwiej o obalenia.