Dobry trop to był. Widziałem, że sporo osób grało to poddanie Hollanda, więc brawa kto zagrałJa się zastanawiam nad Hollandem przez poddanie (dobre duszenia d’arce, wady Michała w parterze, krótki czas po ostatniej przegranej Michała)

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dobry trop to był. Widziałem, że sporo osób grało to poddanie Hollanda, więc brawa kto zagrałJa się zastanawiam nad Hollandem przez poddanie (dobre duszenia d’arce, wady Michała w parterze, krótki czas po ostatniej przegranej Michała)

Dobry trop to był. Widziałem, że sporo osób grało to poddanie Hollanda, więc brawa kto zagrał![]()

No to ogień Poirier XDKupon for fun.
Holland poddanie
Strickland decyzja
Poirier
47.25
Za 5 złotych
![]()
No i weszłoby, to oczywiście musiałem zacząć kombinowaćTym bardziej, że Poirier od jakiegoś czasu gada o emeryturze. Nie wróci to dobrze. Ja się zastanawiam nad Hollandem przez poddanie (dobre duszenia d’arce, wady Michała w parterze, krótki czas po ostatniej przegranej Michała) i Makhachev przez poddanie (raczej wydaje mi się, że podda, niż rozbije). Ale to i tak za drobne, bo ostatnio słabsza forma :(
Dobrze, że ten Holland osobno zagrany chociażIzi muni.View attachment 99450
Bezpiecznie? Niby tak.
Ile bylo do wyjecia?View attachment 100108
View attachment 100109
jebany Moron (o)
nie wiedziałem, że wziął walkę na szybko
dobrze, że główne siadły to drobne na dobrą łychę wpadły
w 1 kurs 22,53 stawka 4Ile bylo do wyjecia?
Który to już raz okazuje się że pierwsza myśl jest najlepsza. Złota zasada.No i weszłoby, to oczywiście musiałem zacząć kombinowaćDobrze, że ten Holland osobno zagrany chociaż