gostyniak
Jungle Fight Middleweight
Ale to wszedzie spadłyTroche pojebalo ten STS
Gane vs Ngannou - na poczatku jak wrzucili:
1.90 - 1.90
teraz
1.65 - 2.25
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ale to wszedzie spadłyTroche pojebalo ten STS
1.90 - 1.90
teraz
1.65 - 2.25
![]()
Nic w tym nadzwyczajnego, ludzie ładują w Gane więc spadek kursu to rzecz naturalna.Troche pojebalo ten STS
1.90 - 1.90
teraz
1.65 - 2.25
![]()
Nie zdarzylem jeszcze obstawic kuponow!Nic w tym nadzwyczajnego, ludzie ładują w Gane więc spadek kursu to rzecz naturalna.

Kto wie może wzrośnie jeszcze kurs na Gane. Jego zwycięstwo to nie jest oczywista sprawa, przypominam że bije się z najmocniej bijącym człowiekiem na świecie.Nie zdarzylem jeszcze obstawic kuponow!![]()
Bokserzy bija mocniej od NiganuKto wie może wzrośnie jeszcze kurs na Gane. Jego zwycięstwo to nie jest oczywista sprawa, przypominam że bije się z najmocniej bijącym człowiekiem na świecie.

Jacy bokserzy? Jedno jest pewne w tej walce naprawdę jeden cios może zmienić wszystko.Bokserzy bija mocniej od Niganu![]()
Wilder np.Jacy bokserzy? Jedno jest pewne w tej walce naprawdę jeden cios może zmienić wszystko.

Np. Jake PaulJacy bokserzy? Jedno jest pewne w tej walce naprawdę jeden cios może zmienić wszystko.

Wilder bez podjazdu do Predatora jeśli chodzi o siłę uderzenia.Wilder np.
Technika sily sie nie boi![]()

Przypuszczalnie wielu z ciężkiej.Jacy bokserzy?
Udowodnisz?Przypuszczalnie wielu z ciężkiej.
że bije się z najmocniej bijącym człowiekiem na świecie.
Nie.Udowodnisz ?
Logika Ci to powinna udowodnić. Praca z odpowiednim skrętem przez lata robi swoje. Może i inna dyscyplina, ale przypuszczam, że 50% ciężkiej HW w boksie z szeroko rozumianej czołówki, bije mocniej jak Ngannou.Udowodnisz?
Druga ich walka zupełnie zmieniła moje podejście do ich zestawienia. Uważam, że Moreno wygra, co więcej - nie zdziwi mnie, jak będzie to lekka wygrana.Z dogów widze tu Gilesa i Figu.
Również uważam że Deiveson tym razem to wygra ale pieniążków na to bym nie położył. Wydaje mi się że w rewanżu z Moreno brazylijczyk nie był sobą (słaby output, bez determinacji, bez wyrazu), w pierwszej ich walce wyglądał o wiele lepiej więc można wnioskować że coś poszło nie tak podczas przygotowań do drugiej walki. Meksykanin będzie miał przewagę zapaśniczą ale wątpię by tym razem utrzymał Figueredo na dłużej w parterze, pod względem technicznym także będzie o level wyżej aczkolwiek sądzę że Figy wyjdzie do tego starcia z zupełnie nowym, drapieżnym nastawieniem i to zaprowadzi go do zwycięstwa.Bokserzy sa duzo lepiej ułożeni technicznie i walczą w dużych rękawicach,chyba nie ma co tu porównywać z Franciszkiem.
Gane jest słusznym faworytem i uwazam ze wygra jak nie da sie trafić bo tu jeden cios moze zmienić losy pojedynku,dlatego grubo bym w to nie wchodził.
Co myślicie o tym Maddalena ? Teraz walczy z innym rywalem niż miał walczyć wcześniej.Wedlug mnie to duży talent i na takiego Rodrigueza wystarczy spokojnie.
Z dogów widze tu Gilesa i Figu.
Ja bym nie skreślał Deveisona, gość po tej porażce jest zmotywowany by odebrać pas.Druga ich walka zupełnie zmieniła moje podejście do ich zestawienia. Uważam, że Moreno wygra, co więcej - nie zdziwi mnie, jak będzie to lekka wygrana.
Bokserzy sa duzo lepiej ułożeni technicznie i walczą w dużych rękawicach,chyba nie ma co tu porównywać z Franciszkiem.
Gane jest słusznym faworytem i uwazam ze wygra jak nie da sie trafić bo tu jeden cios moze zmienić losy pojedynku,dlatego grubo bym w to nie wchodził.
Co myślicie o tym Maddalena ? Teraz walczy z innym rywalem niż miał walczyć wcześniej.Wedlug mnie to duży talent i na takiego Rodrigueza wystarczy spokojnie.
Z dogów widze tu Gilesa i Figu.
Gane już za nisko, myślę, że tutaj można spróbować co najwyżej za drobne, że ugra decyzją - kurs 4 bez podatku idzie złapać. Pereira powinien porobić, aczkolwiek kurs niski a ten chłop to wariat, co zawsze może odjebać coś dziwnego w klatce. Frevola mnie nie przekonuje, mimo, że powinien z takim rywalem wygrać.Cześć I czołem, ale dawno mnie tu nie było :) Chodzi mi tripelek po głowie z tej gali: Gane+Frevola+Pereira Jak widzą to panowie eksperci @Karwantes @Evo @w4ar Pozdro.
Frevola mnie nie przekonuje

Dzięki. Mam podobne odczucia. Frevola to co najwyżej przeciętniak w skali UFC, ma widoczne braki, ale ten Valdez to ogór, który nie ma prawa w UFC w ogóle zaistnieć. Bez kondycji + chaos w każdej płaszczyznie. Jeśli Frevola nie da się ujebać jakimś cepem to powinien to wygrać.Gane już za nisko, myślę, że tutaj można spróbować co najwyżej za drobne, że ugra decyzją - kurs 4 bez podatku idzie złapać. Pereira powinien porobić, aczkolwiek kurs niski a ten chłop to wariat, co zawsze może odjebać coś dziwnego w klatce. Frevola mnie nie przekonuje, mimo, że powinien z takim rywalem wygrać.
Chociaż widzę że u ruskich kurs na Gane podskoczył znów i jest 1.88Dzięki. Mam podobne odczucia. Frevola to co najwyżej przeciętniak w skali UFC, ma widoczne braki, ale ten Valdez to ogór, który nie ma prawa w UFC w ogóle zaistnieć. Bez kondycji + chaos w każdej płaszczyznie. Jeśli Frevola nie da się ujebać jakimś cepem to powinien to wygrać.
Pereira jest kocurem, w każdym elemencie półka wyżej niż rywal, i chyba trochę wyluzował z tym kabaretem, więc jeśli nie będzie odpierdalał tych swoich salt to powinien dać radę. Widziałem walkę tego Fiahlo w LFA to nie dość że mało aktywny to pod koniec 2 rudny już słaniał się na nogach. W 3 położył się i leżał.
Spadł kurs na Gane, ale tu już nic nie poradzę. Nie mialem czasu zupełnie na buka ostatnio. A trzeba było grać solo jak był po 1.9
Siemano, osobiście nie zagrałbym Pereiry ze względu na niski kurs oraz z powodu że w głowie mam cały czas jak Todorovic sprzątnął swego czasu brazylijczyka. Mimo że nie widziałem żadnej walki Fialho to po rekordzie widzę że ma konkret uderzenie a taki typ zawodników ma największe szanse na wygraną z Michelem jeśli są w stanie upolować jego małą główkę.Cześć I czołem, ale dawno mnie tu nie było :) Chodzi mi tripelek po głowie z tej gali: Gane+Frevola+Pereira Jak widzą to panowie eksperci @Karwantes @Evo @w4ar Pozdro.
Dzięki. Obejrzałem dziś jeszcze raz walkę Periery z Todoroviciem, ale też obejrzałem walkę z Khaosem, który jest mega solidny, i Pereira rozegrał ją kapitalnie pod względem taktycznym. Michel zrobił mega postęp, od czasu walki z Dusko i wydaje się że poprawił też mental ostatnio. Fialho bije mocno w 1 rundzie, ale Khaos bije jeszcze mocniej. Oczywiście w tej zabawie jeden moment może pokrzyżować szyki. Powodzonka w weekend. Pozdro.Siemano, osobiście nie zagrałbym Pereiry ze względu na niski kurs oraz z powodu że w głowie mam cały czas jak Todorovic sprzątnął swego czasu brazylijczyka. Mimo że nie widziałem żadnej walki Fialho to po rekordzie widzę że ma konkret uderzenie a taki typ zawodników ma największe szanse na wygraną z Michelem jeśli są w stanie upolować jego małą główkę.
Zgadzam się że Pereira zrobił duży postęp, fajnie ogarnia defensywę, świetnie się porusza + korzysta często z zapasów co również się bardzo ceni u zawodnika. Fialho nie musi bić mocniej od Williamsa by sprzątnąć brazola, wystarczy że będzie precyzyjniejszy i bardziej agresywny. Również życzę powodzeniaDzięki. Obejrzałem dziś jeszcze raz walkę Periery z Todoroviciem, ale też obejrzałem walkę z Khaosem, który jest mega solidny, i Pereira rozegrał ją kapitalnie pod względem taktycznym. Michel zrobił mega postęp, od czasu walki z Dusko i wydaje się że poprawił też mental ostatnio. Fialho bije mocno w 1 rundzie, ale Khaos bije jeszcze mocniej. Oczywiście w tej zabawie jeden moment może pokrzyżować szyki. Powodzonka w weekend. Pozdro.