Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie boisz się dublowania typów?Edwards + Muhammad + Figueiredo @2.42 za 450
Adesanya + Hill + Peterson @3.28 za 50
Anders + Felipe + Frevola + Evloev @5.00 za 20
Edwards + Muhammad + Figueiredo + Adesanya + Hill + Peterson + Anders @12.90 za 20
Często tak robię, gdyby taka metoda mi się nie opłacała to bym nie grał w ten sposób.Nie boisz się dublowania typów?
Ciekawe, te kombinacje, aż kusi coś żeby je sobie pożyczyć.Edwards + Muhammad + Figueiredo @2.42 za 450
Adesanya + Hill + Peterson @3.28 za 50
Anders + Felipe + Frevola + Evloev @5.00 za 20
Edwards + Muhammad + Figueiredo + Adesanya + Hill + Peterson + Anders @12.90 za 20
Ja pobieram, ta pierwszą, najmniej ryzykowną. Wyszła nawet trochę lepsze przebitka, bo 2.57.Ciekawe, te kombinacje, aż kusi coś żeby je sobie pożyczyć.
Analiza pierwsza klasa - łatwy zysk.

Lecimy tym samolotem.Oby Kianzad.![]()

Na czacie fortuny wszyscyco tu taka cisza?![]()

W zamkniętej grupie siedzimyco tu taka cisza?![]()
Byś się przedstawił a nie incognitowiem
![]()

To musi być mój brat z Culiacánjedynie @TheSinaloaCartel ma tam ten sam nick co tutaj![]()

Ten jeszcze też nie wygrałJaki fart że zamieniony na

ale ma, jebaniutki, refleks, nie? zaraz po przegranej walce, cyk i zanim bukmacher rozliczy kupon on zmienia na innegoTen jeszcze też nie wygrał![]()

Chyba, że go Vettori tym razem przeleży. Co poradzić, Moreno wyglądał dzisiaj świetnie.Na pewno nie będzie wyglądał jak ta fujara![]()
ale ma, jebaniutki, refleks, nie? zaraz po przegranej walce, cyk i zanim bukmacher rozliczy kupon on zmienia na innego![]()
Byłem przekonany że pierwsza walka Adesa z Vetorri była jakoś niedawno a to ponad 3 lata temu.
Adesa jest teraz o wiele jeszcze lepszym zawodnikiem. A Vetorri nie widzę u niego popraw jakiś większych.
Gram go bez żadnych obaw. I jeszcze Edwards i wszycho.
Adesa @1.41
Edwards @1.20

Łap żałosny klaunie i tego pajaca co Ci zalajkował![]()