Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jak dla mnie oboje nie są aż takimi faworytami jak wskazują kursy, Jan ostatnio męczyl sie z jakims azjata wzietym z dnia na dzien, dla Cyborga bedzie to pierwszy powazny test od dawna, a Nunes ladnie dojebana na masie byla 2 tygodnie temuCyborg + Piotr Jan @1.94
Jak dla mnie oboje nie są aż takimi faworytami jak wskazują kursy, Jan ostatnio męczyl sie z jakims azjata wzietym z dnia na dzien, dla Cyborga bedzie to pierwszy powazny test od dawna, a Nunes ladnie dojebana na masie byla 2 tygodnie temu
Latifi powinien rozniesc szklanoszczekiego przed czasem
Nie, zebym skreslal Megan, ale bezzapasowa Holm obalila já az 4 razy, a Cat cholernie lubi obalac (a jest w tym o niebo lepsza) i jestem przekonany, ze na tej tendencji bedzie uszyty jej gameplan. Choc jak wczesniej napisalem wcale nie skreslam Megan.Uwaga podaje dwa pewniaczki na te galę: Millender i Megan Anderson
Holm obalila já az 4 razy
Moze i bylo, ale sugerowalem sié oficjalnym scorem :)Oj, chyba w jednej rundzie. Z tego co pamiętam było tam dużo więcej obaleń, 7 albo 8![]()
Mysle nad BJ Penisem pewnie mnie mega pojebało ale ma zajebiste Jiu Jitsu a Hall tylko z tego słynie praktycznie. Zmieńcie moje zdanie błagam.
Nie ma takiego. Rozne buki posiadajá rozne plusy. Jeden ma bogatá oferté specjalná, drugi lepsze kursy, zas trzeci wysokie limity.U którego buka są najlepsze/najwyższe kursy ?
Nie ma takiego. Rozne buki posiadajá rozne plusy. Jeden ma bogatá oferté specjalná, drugi lepsze kursy, zas trzeci wysokie limity.
Za to latwo jest jest wymienic te, ktore sá najgorsze.![]()
Taki u którego będę mógł postawić z 10,000 PLN na jedną walkę.
PinnacleTaki u którego będę mógł postawić z 10,000 PLN na jedną walkę.
Nie wiem jak u polskich buków, ale w tych u których gram to w.hill i moze betfred. Choc nie obejdzie sié bez récznej autoryzacji. Podobno Pinnacle tez nie ma limitów, ale "podobno", bo tam nie gram.
Pinnacle
Choc nie obejdzie sié bez récznej autoryzacji
A najwyższe kursy ? Pomijając oczywiście w takim przypadku limity ?
Generalnie chodzi mi o buka, u którego mogę się szybko i sprawnie zarejestrować bez zbędnego pierdolenia i postawić konkretny pieniądz na walkę z tej gali.
Tym zdaniem zepsułeś wszystko co wcześniej pisali.
A jaki kurs jest na to że Cyborg nie wyjdzie z progu?Śniło mi się, że Nunes i Cyborg uczestniczyły w konkursie skoków narciarskich. Nunes skoczyła słabo ale wylądowała. Gdy nadszedł czas Cyborg, wszyscy zgromadzili się wokół skoczni i chcieli jej skok. Była wielka ekscytacja i ogólne Cyborg na kozaka podchodziła, dało się to wyczuć, wszyscy widzieli w niej faworyta. Była tak pewna siebie, że nawet w trakcie zjazdu ze skoczni robiła sztuczki (tak, da się!). No i przy wyskoku chciała zrobić salto... i się wywaliła! Ledwo przeskakując hopkę. Wszyscy zaczęliśmy buczeć i gwizdać na nią a Amanda mając ten swój średni skok wygrała odległością.
Dlatego teraz sam nie wiem... postawić na Nunes? Jeśli Cyborg wejdzie na kozaka i zacznie się popisywać to może coś się stanie i ją Nunes obskoczy?
A jaki kurs jest na to że Cyborg nie wyjdzie z progu?
Wyjaśnione profesjonalnieNie no, z progu wyszła, ale wywaliła się po hopce:
![]()