kapitanameryka
WSOF Bantamweight
O panie, odwazne typy.
Właściwie tylko Pettis jest odważny.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
O panie, odwazne typy.
Panowie troche z innej beczki UFC 229 Main Card bedzie na tym Polskim kanale czy nie?
dzięki dzięki.Tak, Polsat Sport.
Tak bardzo wierzysz w Khabiba? Jak dla mnie dobrze rozłożone kursy, Kebab faworytem, ale nieznacznym.Khabib 1.63
Poza oczywistym "ten ma przewagę w parterze, a ten w stójce" przekonały mnie trzy rzeczy:Tak bardzo wierzysz w Khabiba? Jak dla mnie dobrze rozłożone kursy, Kebab faworytem, ale nieznacznym.
Khabib 1.63
Lewis 2.69
OSP 2.65
Pettis 3.86
Lentz 1.47
Laflare 1.57
Formiga 2.30
Khabib vs McGregor (nie dotkną się rękawicami przed walką) - @1.40
Zagrałem to samo(między innymi), z tą różnicą, że nie wierzę w porażkę El Cucuya/powrót na szczyt Pettisa(niepotrzebne skreślić).
BTW, tak dawno mnie nie było, że hasła zapomniałem. Jest niedobrze...
W mojej opinii zdecydowanie OSP, choc tak naprawdę wierze, że pogodzi nas Khabib deklasujac irlandzkiego clowna, najlepiej w pelnym wymiarze czasu. A bolesna prawda jest niestety taka, że od przeszacowanego kursu do trafienia jeszcze daleko. Dlatego tez życzę szczęścia, bo ono w tej "branży" jest niezwykle mile widziane.Paradoksalnie, to wierzę, że najbardziej przeszacowany kurs jest właśnie w walce Pettisa z Fergusonem.
Ładnie, szanuję. Ale przypominam, że Chad Mini Mendes przeleżał na Conorze całą rundę.
Gram Lewis by TKO, KO, DQ po 3,0
Nie widzę sensu gry na Lewisa win, bo nie wyobrażam sobie, zeby mógł poddać czy wypunktować Volkova. Jest na to za cienki.
Nie do końca skumałeś. Lewis nie wygra decyzją z Volkovem, bo jest słabszy technicznie w stójce i ma o wiele gorszy zasięg. Przynajmniej tak to widzę. Jeśli dojdzie do decyzji to wygra VolkovNgannou vs Lewis też miało nie być decyzji.
Nie do końca skumałeś. Lewis nie wygra decyzją z Volkovem, bo jest słabszy technicznie w stójce i ma o wiele gorszy zasięg. Przynajmniej tak to widzę. Jeśli dojdzie do decyzji to wygra Volkov
Nie wykluczam, ze wygra. Jednak Derrick to Derrick, może lujem zabić Volkova. Dlatego też uważam, ze kurs 3,0 to value.Nie skumałem, aha Zasięg to oni mają prawie taki sam.
Volkov jak zawalczy mądrze to to wygra spokojnie. I na to liczę.
W ohmbet jest 2,47. Walka z Ngannou to chyba nie najlepszy przykład. Volkov ostatnio prezentuje się na prawdę dobrze i ciężko mi uwierzyć, zeby mógł przegrać na punty ale w sumie to rozważe ten typ, bo i tak zagram coś dopiero jutro wieczorem.Lewis wcale nie jest cienki. Wypunktował Ngannou, po 3 rundach prowadził z Huntem, a gdyby Tybura dotrwał do gongu, to też by się skończyło 29-28 na jego korzyść. Prawda, że decyzja faworyzuje Volkova, ale... według mnie 2.70 jest spoko.
Tak ale Conor przygotowywal sie pod stojkowicza a dwa ze mial kontuzje kolana wtedy.Ładnie, szanuję. Ale przypominam, że Chad Mini Mendes przeleżał na Conorze całą rundę.
Czyli, ze teraz jak się pod zapaśnika przygotowuje to się nie da obalać Khabibowi?Tak ale Conor przygotowywal sie pod stojkowicza a dwa ze mial kontuzje kolana wtedy.
Tak.Czyli, ze teraz jak się pod zapaśnika przygotowuje to się nie da obalać Khabibowi?