Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
25tys na Conora.
Co ty pierdolisz człowieku?daje over + 1,5 kurs 1,50 pln całkiem możliwe... $ raczej khaabibaaal bedzie chciał sprowadzić i kropeleczka na Mc... co kropelka sklei sklei żadna siła nie odklei hah .. w starciu z Al Iaquinta nic specjalnego ze strony muslima... no nie mogł go ubić.. Al tam wystrzelił ze dwa razy i ciepło sie zrobiło taktycznie, obalenia kontrola tylee.. szanuje khabibala ale.. chce zobaczyc jak Mc killim goo precyzja ponad siłe! :) ciekawe??.. toć tuż za rogiem ufc 229 pozdro 5! :)
oșkar ram pam hah 5 :)Co ty pierdolisz człowieku?
Ja myślę że Tony Martin ogarnie Laflare, dobrze się zaprezentował z Nakamurą czy jak mu tam.Lentz 1.47
Laflare 1.57
Ja myślę że Tony Martin ogarnie Laflare, dobrze się zaprezentował z Nakamurą czy jak mu tam.
Ryzykowne, Mcgregor go moze ustrzelic w pierwszych rundach.Słabe coś zainteresowanie tą gala. Ledwo dwie strony komentarzy A walką wieczoru takie kultowe postacie
1.5 rundy over co myślicie ? Niby niespodzianka od conora może wyjść w każdej chwili.
O panie, odwazne typy.McG
OSP
Pettis
Lewis