Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Romero @2.94
Pettis @2.93
Jackson @1.44
Reem @2.30
Po takim kursie brałem bez zastanowienia. Jeśli znowu poświęci 1-2 rundy na niszczenie kolan Roberta i rzeczywiście teraz skupił się na robieniu cardio to spokojnie może ugrać 3 rundy albo standardowo ubić szarżą w trzeciej :)Też mnie kusi Yoelo.
Pettis 3.20
Reem 2.06 :<
Whittaker/Romero under 4.5 2.20
Tuivasa 1.95
Chyba kurunek ceskich.50 tysi Colba 2
20 tysi CM Punk 3
kurwa CM Punk dostaje hajs ogromny, trzeba w koncu cos na nim zarobicChyba kurunek ceskich.
Ale zamysł zacny, szczególnie CM, dali mu totalnego ogóra o takim samym bilansie walk, walka na zwycięstwo.
to kolano prawie weszło
może też jest na sokuCM Punkt to imho dobry bet. Ma forsy jak lodu, na pewno będzie lepiej przyrządzony. Jego przeciwnik może przecież pracować na przykład w Maku.
A co myślicie o Megan Anderson? Nazwisko ma takie samo jak Spider imię, myślicie że może to mieć jakiś wpływ na walkę?
Panie, dzień po tym jak poszło info na cohones to już zmniejszyli. Teraz wszędzie jest prawidłowy kurs.Propsy dla tych co dorwali Tuivase po dobry kursie, macie jakies info gdzie mozna dorwac go jeszcze?
"Znaleźli sposób na łatwy zarobek. Bukmacherzy ich nienawidzą, sprawdź dlaczego!"Panie, dzień po tym jak poszło info na cohones to już zmniejszyli. Teraz wszędzie jest prawidłowy kurs.
Mi się wydaje że to było tak jak podczas wojny secesyjnej - zwyczajnie bał się wjechać tym kolanem.