user_usunięty
UFC Middleweight
Racja, najniższy sort zawodnikapanowie przecież ten de la rocha to ogór jakich mało
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Racja, najniższy sort zawodnikapanowie przecież ten de la rocha to ogór jakich mało
Bo Colby go niestety zgwałci fizycznie coś czujePowie mi ktoś czemu i tak wysoki kurs na Dos Anjosa wzrósł jeszcze do 2.05?![]()
Co sądzicie o szansach RDA? Czy naprawde Convington ma taką przewagę? RDA w walce z Robbim wyglądał bardzo dobrze o kondycje się nie boje myśle, że w późniejszych rundach może zdobyć przewage punktową wydaje się mieć lepszą stójke od Convingtona.
Lamas wygląda jak dobry underdog wypadku z Emmetem bym nie liczył jako znaczny regres formy.
Andersona ma oczywiście szanse z Holly. Wszystko zależy od tego jak wykorzysta te kosmiczne warunki fizyczne.
@Puczi @Pietagoras
Co sądzicie o szansach RDA? Czy naprawde Convington ma taką przewagę? RDA w walce z Robbim wyglądał bardzo dobrze o kondycje się nie boje myśle, że w późniejszych rundach może zdobyć przewage punktową wydaje się mieć lepszą stójke od Convingtona.
Lamas wygląda jak dobry underdog wypadku z Emmetem bym nie liczył jako znaczny regres formy.
Czy Anderson ma jakieś szanse z Holly?
Holm uważam za najbardziej przecenianą zawodniczkę w czołówce.
Chyba niedocenianą.
? Grałem Shevchenko po 4.50, GDR po 2.30 i Cyborg po 1.30 przeciwko Holm. Przecież ona stoczyła 2 remisowe rundy z Bethe Correią. Jest/była przeceniana jak jasny gwint.
Jasne, że nie wstyd. Ale jeżeli będąc faworytem po 1.25 przegrywa walkę 49-46, to jest przereklamowana.Z żadną z zawodniczek nie było wstyd przegrać. Correirę przecież ubiła, a że jej styl jest zapobiegawczy, techniczny to dla mnie plus akurat.
Czemu. Fajne wpierdole zbieraszkoda ogladac Rashada
Oprócz Pettisa i overów weszło mi jeszczeMoje:
Overeem - @2.20
Lamas - @2.90
Pettis - @3.00
Romero (KO) - @4.00
Romero (finish r.3) - @17.00
Esparza - @5.00
Pettis vs Benavidez (dec.) + Holm vs Anderson (dec.) - @1.96