Pietagoras
PRIDE FC Heavyweight
Do gali pozostało jeszcze trochę czasu, ale są już pierwsze kursy więc zapraszam do dyskusji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Na Weidmana ciekawy kurs.
Moze być też dodatkowa motywacja bo inaczej trzecia porażka z rzędu.Niby tak, ale obawiam się, ze Rockhold z Romero zabrali mu duszę, Gegard z kolei złapał wiatr w żagle.
Co do Błanka - spodziewam się pick'em na początku. Faworyzuję Polaka, Cummins mimo świetnych obaleń ma ultrachujową stójkę. Liczę na cud z pomocą Janikowskiego, pierwsze w życiu wybronione obalenie i KTFO.
A Zbigniew i Zbyszek to te same imię?@Puczi a cummins to lepszy zapasnik od Cormiera?
@Puczi a cummins to lepszy zapasnik od Cormiera?
Ten Cummins, który nie dał rady obalić Nogueiry?
Cummins jest dwukrotnym All American i dwukrotnym członkiem reprezentacji USA w zapasach, a tam nie biorą na ładne oczy. Z całym szacunkiem dla Janka, ale Lil Nog, to Lil Nog, a Janek to Janek. Nog mimo wieku jest dobrym bokserem, poza tym jego praca w klinczu i obrona przed obaleniami to inna liga. Podejrzewam, że Cummins, gdyby nie przyjął wszystkiego co można, predzej czy później obaliłby i lil Noga.
Z Jankiem jest tak, że jak leży to już leży i obawiam się, że takiemu Patrykowi z jego techniką popartą solidną siłą nietrudno będzie z góry kontrolować Błachowicza do końca rundy. I tak do decyzji.
Według mnie to mimo tego, że Gustafsson nie ma backgroundu zapaśniczego, to według mnie jest lepszy w tej płaszczyźnie od Cumminsa.Ja z kolei faworyzuję Cumminsa. Jeśli grać Janka, to najlepiej przez KO/TKO bo na punkty jakoś tego nie widzę. Janek ma problemy z zapaśnikami, a przed nim jest walka z kolesiem, który poziomem swoich zapasów znacznie przewyższa poprzednich przeciwników i dobrze wie, gdzie jest jego mocna strona. Jedyna nadzieja Janka to próchno w Cumminsowej szczęce i raczej się skupił na tym. Jako, że Janek jest twardzielem i nie wymięka czekam też na kurs Cummins przez decyzję.
Cummins jest dwukrotnym All American i dwukrotnym członkiem reprezentacji USA w zapasach, a tam nie biorą na ładne oczy. Z całym szacunkiem dla Janka, ale Lil Nog, to Lil Nog, a Janek to Janek. Nog mimo wieku jest dobrym bokserem, poza tym jego praca w klinczu i obrona przed obaleniami to inna liga. Podejrzewam, że Cummins, gdyby nie przyjął wszystkiego co można, predzej czy później obaliłby i lil Noga.
Z Jankiem jest tak, że jak leży to już leży i obawiam się, że takiemu Patrykowi z jego techniką popartą solidną siłą nietrudno będzie z góry kontrolować Błachowicza do końca rundy. I tak do decyzji.
Janek musi być aktywniejszy z pleców żeby wygrać decyzję, w stojce będzie prowadzić ale Cummins ma bardzo dobre zapasy i pewnie przelezy na Janku 3 rundy. Chociaż ..! Jeżeli Janek w stojce będzie w takiej dyspozycji jak z alexem to może to wygraćJeśli można się wtrącić do dyskusji hah, chciałem dodać jeszcze jeden czynnik do rozważenia odnośnie walki Błachowicz- Cummins... mianowicie, jeśli Janek da rade pare razy utrafić Cumminsa w rundzie i dojdzie do decyzji to może być różnie... przypomnijmy sobie, że ostatnio zapaśnicy są regularnie "ruchani" przy decyzjach
@Puczi wiem ze to off topic ale obstawiasz Masdivala z Maia? ? Jeżeli tak to dlaczego