HeyPussyRUstillThere
UFC Middleweight
Betsafe
Zingano 1.60 vs Pena 2.34
Dillashaw 1.30 vs Assuncao 3.50
Ps. Proponuję zmienić nazwę tematu.
Zingano 1.60 vs Pena 2.34
Dillashaw 1.30 vs Assuncao 3.50
Ps. Proponuję zmienić nazwę tematu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Firas Zahabi propsuje Gasteluma i Edgara z tej gali.Gastelum 2.80
Johnny w ostatniej walce wyglądał tragicznie. Ale Kevin też nie dużo lepszy.
Ja daje 20%.Cat dla mnie to dobra maszyna.Strasznie zbiła Mieshe i Amande.Z Rousey mi jej było szkoda.Niby chwile nie walczyła ale sądzę,że ma w głowie walke o pas po wygraniu z Peną.Jakie szanse dajecie Pene na wygraną z Zingano?
Co sadzicie:
Edgar
Edgar+Cormier
Edgar+TJ+Zigano
Jeśli chodzi o Cormiera to widząc formę jaka miał JJ sądzę że walka może iść w obie strony dlatego lepiej obstawić Cormiera.
Edgar myślę że ma lepiej poukładane w głowie niż Jose. Wiadomo Aldo będzie chciał pokazać, że wrócił i to pewnie w mega stylu czy jednak nie będzie to kluczem do jego przegranej? Myślę że może być zbyt zdekoncentrowany po porażce która nie oszukujmy się utkwiła mu w pamięci i będzie mieć duży wpływ na jego dyspozycje.
Edgar spoko ale byłbym się opierać trzy kupony na jednej walce.Co sadzicie:
Edgar
Edgar+Cormier
Edgar+TJ+Zigano
Jeśli chodzi o Cormiera to widząc formę jaka miał JJ sądzę że walka może iść w obie strony dlatego lepiej obstawić Cormiera.
Edgar myślę że ma lepiej poukładane w głowie niż Jose. Wiadomo Aldo będzie chciał pokazać, że wrócił i to pewnie w mega stylu czy jednak nie będzie to kluczem do jego przegranej? Myślę że może być zbyt zdekoncentrowany po porażce która nie oszukujmy się utkwiła mu w pamięci i będzie mieć duży wpływ na jego dyspozycje.
Bałbyś*Edgar spoko ale byłbym się opierać trzy kupony na jednej walce.
Niby tak, ale o Millerze można powiedzieć dokładnie to samoKurs na Jima Millera jest całkiem niezły. Gomi to już przeszłość i nie widzę jego wygranej.
Panie, nie opieraj każdego kuponu na tym samym typie. U mnie w 90% zawodnik przegrywał, jak miałem go na ponad 2 kuponach. Cormier ma taki kurs, że na singlu może polecieć ze spokojem. Też chciałem zagrać Edgara, jest w gazie, ale miałem nadzieję, że będzie chociaż lekkim underdogiem, powiedzmy kurs 2,2, jak jest pick'em, to się waham.Edgar
Edgar+Cormier
Edgar+TJ+Zigano
Ty to zawsze zagrasz coś po jakimś kozackim kursie... Masz konta u kilku buków?Zagrałem Zingano po 1.74
https://www.bestfightodds.com/Panie, nie opieraj każdego kuponu na tym samym typie. U mnie w 90% zawodnik przegrywał, jak miałem go na ponad 2 kuponach. Cormier ma taki kurs, że na singlu może polecieć ze spokojem. Też chciałem zagrać Edgara, jest w gazie, ale miałem nadzieję, że będzie chociaż lekkim underdogiem, powiedzmy kurs 2,2, jak jest pick'em, to się waham.
Ty to zawsze zagrasz coś po jakimś kozackim kursie... Masz konta u kilku buków?
Panie, nie opieraj każdego kuponu na tym samym typie. U mnie w 90% zawodnik przegrywał, jak miałem go na ponad 2 kuponach. Cormier ma taki kurs, że na singlu może polecieć ze spokojem. Też chciałem zagrać Edgara, jest w gazie, ale miałem nadzieję, że będzie chociaż lekkim underdogiem, powiedzmy kurs 2,2, jak jest pick'em, to się waham.
Panie, nie opieraj każdego kuponu na tym samym typie. U mnie w 90% zawodnik przegrywał, jak miałem go na ponad 2 kuponach. Cormier ma taki kurs, że na singlu może polecieć ze spokojem. Też chciałem zagrać Edgara, jest w gazie, ale miałem nadzieję, że będzie chociaż lekkim underdogiem, powiedzmy kurs 2,2, jak jest pick'em, to się waham.
Albo Cormier albo nic.Nie wiadomo czy Jones w 3 miesiące zrobi mistrzowską formę, a kurs na Jonesa nie warty.Dog or passPrzemyslalem i chyba zagram jednak troche inaczej:
Cormier
Edgar
Zigano+TJ
Czy ktoś bedie grać Cormiera czy raczej obstawiacie JJ?
Cormier TKO.
Bardziej sklaniam sie ku KO w walce Edgar/Aldo po 2.65 lub Edgar KO po 4.25Cormier TKO.