Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Irlandzki bukmacher Paddy Power wystawił potencjalne kursy na planowany rewanż Conora McGregora z Nate'm Diazem.
View attachment 2811
Czyli jest tak jak myślałem @MuraS :)
Święta w tym roku przyszły wyjątkowo wcześnie. Należy zaznaczyć, że najlepsze kursy na przegraną leprechauna będą u irlandzkich buków.
miesięczna wycieczka dookoła świata to koszt koło 70-80 tysięcy. 30 koła musisz włożyć.Ja chyba już jakieś wakacje sobie zarezerwuję :D walka na lipiec to w sam raz.
Poluj live po drugiej rundzie na DiazaJak wbije 2.0 na Conora to wchodze grubo
Dlaczego? Czym 1 walka cię przekonała żeby grać na niego i to jeszcze z tym avatarem :D wstydź się.Jak wbije 2.0 na Conora to wchodze grubo
Widać Diaz bez obozu za pierwszym razem cię nie przekonał?Postawiłbym na Conora, ale kursy na razie takie po chuju. Oby te wszystkie zajarane łebki jeszcze powchodziły w Diaza w trochę, to zacznie być opłacalne :)
Nie, niespecjalnie. Wyglądał raczej średnio na tle zbyt pewnego siebie Conora, który walczył najgorzej jak tylko z Diazem da się walczyć, wkładając wszystkie siły w każdy cios i regularnie nie trafiając.Widać Diaz bez obozu za pierwszym razem cię nie przekonał?
Mam nadzieje ze postawisz sianko na Rudego i namowisz do tego swoich znajomych i rodzine.Nie, niespecjalnie. Wyglądał raczej średnio na tle zbyt pewnego siebie Conora, który walczył najgorzej jak tylko z Diazem da się walczyć, wkładając wszystkie siły w każdy cios i regularnie nie trafiając.
Nie ujmuję nic ze zwycięstwa Nate'a, bo to byłoby idiotyczne, ale rewanż nie będzie taki sam - Conor zawalczy znacznie mądrzej i rozważniej, a wtedy czyste umiejętności przeważą.
Nie, niespecjalnie. Wyglądał raczej średnio na tle zbyt pewnego siebie Conora, który walczył najgorzej jak tylko z Diazem da się walczyć, wkładając wszystkie siły w każdy cios i regularnie nie trafiając.
Nie ujmuję nic ze zwycięstwa Nate'a, bo to byłoby idiotyczne, ale rewanż nie będzie taki sam - Conor zawalczy znacznie mądrzej i rozważniej, a wtedy czyste umiejętności przeważą.
you are a wrestler now?
Będzie konkretniejszy, ostrożniejszy i bardziej skuteczny - ale oczywiście będzie przy tym nadal robił swoje, czyli walczył w stójce. Z resztą my możemy jedynie podejrzewać. Oktagon zweryfikuje.
Wezme to pod uwagę.Poluj live po drugiej rundzie na Diaza
Ale to McGregor wybrał sobie za rywala Diaza :D co za linia obrony bez sensu.Nie chodzi o trenowanie pod zawodnika tylko ogólnie McGregor był w cyklu treningowym bo nie brał walki jak Nate który trenował sobie lajtowo między czasie pijąc wódkie i inne rzeczy.wszyscy mowia ze to Nate mial 3 tygodnie do przygotowania nie wspominajac ze McGregor nie trenowal pod zawodnika jakim jest Nate.
No i albo nie docenił Diaza albo poprostu poszedł na najlepiej komercyjnie sprzedającą sie walke. To nie jest linia obrony poprostu training camp nie dawal mu az tak wielkiej przewagi bo cardo Diaza jest nie do zajebania widziales go kiedys zmeczonego? Albo Nicka? A Conor jeszcze nigdy nie był testowany na tej plaszczyznie i mimo dobrego campu w drugiej rundzie wygazowany był konkretnie a wiadomo jak się to konczy.Ale to McGregor wybrał sobie za rywala Diaza :D co za linia obrony bez sensu.Nie chodzi o trenowanie pod zawodnika tylko ogólnie McGregor był w cyklu treningowym bo nie brał walki jak Nate który trenował sobie lajtowo między czasie pijąc wódkie i inne rzeczy.
Jak chce mieć kondycje to niech zacznie robić treningi pod ten element.A z drugiej strony chuj mnie to obchodzi ,że nigdy nie był testowany skoro dostawał lamusów kurduplów napalonych na szmalec będąc zesranymi już przed walką albo na ostatnią chwile co niby w gazie byli.No i albo nie docenił Diaza albo poprostu poszedł na najlepiej komercyjnie sprzedającą sie walke. To nie jest linia obrony poprostu training camp nie dawal mu az tak wielkiej przewagi bo cardo Diaza jest nie do zajebania widziales go kiedys zmeczonego? Albo Nicka? A Conor jeszcze nigdy nie był testowany na tej plaszczyznie i mimo dobrego campu w drugiej rundzie wygazowany był konkretnie a wiadomo jak się to konczy.
No spoko jeśli nazywasz Chada i Aldo kurduplami dla mnie to sa potwory tak samo Poirier ktory teraz rozpierdala a wcale nie jest kurduplem. its all about matchups a Diaz byl poprostu hujowym dla McGregora.Jak chce mieć kondycje to niech zacznie robić treningi pod ten element.A z drugiej strony chuj mnie to obchodzi ,że nigdy nie był testowany skoro dostawał lamusów kurduplów napalonych na szmalec będąc zesranymi już przed walką albo na ostatnią chwile co niby w gazie byli.
Widać wzrosło tylko czemu? Ja się cieszę oczywiście bo pierw było 2.20 - spadlo na 1.85 i teraz 2.15 znowu.So nowe kursy na unibecie Beka Diaz 2.10 chyba pora stawiac bo spadna napewno
Takzakłady wycofane?