UEFA Euro 2016 - dyskusja, opinie, wyniki, transmisje.

ale mnie wkurwia ten dziad jebany, thomas mülla, slowakaj co za ciec pierdolony, polskiego zapomnial, kurwa stary pacan, wielki niemiec, nienawidze takich kurew w szwablandii, zapominaja skad przyjechali kurwy

Niemcy zrobili Słowacji dziecko ale nie mogło być innego wyniku . Jak słucham w studiu tego Grajewskiego peta to mi sie rzygać chce wielki ekspert co w Orange Sport przed meczem na Narodowym z Niemcami mówił żeby wyjść 2 składem bo i tak nie wygramy . Niemiec jebany helmut

Jak tam Szwabia wyglądała? Tak dobrze, jak wskazuje wynik, czy Hamsiki takie słabe?
Dobrze.

ale mnie wkurwia ten dziad jebany, thomas mülla, slowakaj co za ciec pierdolony, polskiego zapomnial, kurwa stary pacan, wielki niemiec, nienawidze takich kurew w szwablandii, zapominaja skad przyjechali kurwy
Jak go spotkasz na miescie to jeden luj na morde ode mnie.

SWINIO GRUBA PIERDOLONA W POLSCE TERAZ JESTES I W NASZYM JEZYKU MOW

Dziwi mnie, że Polsat wysłał do Francji jako eksperta, tego degenerata Świerczewskiego. Ten gość raczej źle się kojarzy po tych rożnych perypetiach.

A mnie nie dziwi, swoje za uszami ma ale to człowiek we Francji szanowany na dodatek jako ekspert ma coś do powiedzenia co nie jest standardem w polskich studiach. Wolę żeby wysyłali takich degeneratów a nie kurwa Ziobera.

A mnie nie dziwi, swoje za uszami ma ale to człowiek we Francji szanowany na dodatek jako ekspert ma coś do powiedzenia co nie jest standardem w polskich studiach. Wolę żeby wysyłali takich degeneratów a nie kurwa Ziobera.
Daj spokój. Bardzo go lubiłem jako piłkarza, ale nie potrafię brać na poważnie gościa który pobił sędziego na meczu charytatywnym na oczach setek ludzi w tym dzieci. Dla mnie po takim czymś jego wartość jako eksperta jest ZEROWA.
P.S. Co z tego, że jest szanowany we Francji? Polskie studio nadawane jest w ich stacjach?? :DC:

Daj spokój. Bardzo go lubiłem jako piłkarza, ale nie potrafię brać na poważnie gościa który pobił sędziego na meczu charytatywnym na oczach setek ludzi w tym dzieci. Dla mnie po takim czymś jego wartość jako eksperta jest ZEROWA.
P.S. Co z tego, że jest szanowany we Francji? Polskie studio nadawane jest w ich stacjach?? :DC:
chcialbym sie z nim sprawdzic w klatce i zrobic mu oklep zycia za to gowno co tam odjebal na tym meczu

Ale słuchałeś tego co ma Świerczewski do powiedzenia na ten temat ? Czy po prostu widziałeś jak mu zajebał więc jest chujem ?

PS. Co Grajewski dojebał o Auschwitz ? Bo wyłączyłem a widzę na TT jakieś poruszenie.

Ale słuchałeś tego co ma Świerczewski do powiedzenia na ten temat ? Czy po prostu widziałeś jak mu zajebał więc jest chujem ?

PS. Co Grajewski dojebał o Auschwitz ? Bo wyłączyłem a widzę na TT jakieś poruszenie.
Ale po co mam słuchać jak idiota się tłumaczy? Przecież są nagrania na których widać wszystko od A do Z. Nawet gdyby gość zasłużył to nie robi się takich rzeczy w takich okolicznościach, o czym my w ogóle gadamy, kurwa. Każdy kto jest w temacie doskonale wie, że Świeru jest agresywny i nie panuje nad sobą bo to nie była pierwsza taka sytuacja. Kompletnie nie widzę sensu żeby go bronić.
Powtarzam, szanuję bardzo jako piłkarza, ale nie jako człowieka poza boiskiem.

Dziwi mnie, że Polsat wysłał do Francji jako eksperta, tego degenerata Świerczewskiego. Ten gość raczej źle się kojarzy po tych rożnych perypetiach.

Miałem kiedyś okazję "poznać" Świerszcza. Wpadł poprowadzić jeden trening mojej drużyny (jeszcze jak się grało naprawdę, a nie tylko w fifie). Gbur jakich mało. Do tego bardziej niż trenerka zajmowała go pogoń za małolatami w lubelskich klubach. Szanuję jego dokonania boiskowe, ale prywatnie ten gość to klasyczny, dorodny burak.

Back