Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Podanie od niego czy o niego się piłka otarła? To różnica.
Szczerze, to już mało istotne, gola nie anulująPodanie od niego czy o niego się piłka otarła? To różnica.
Albo Polska jak WaliaMam nadzieję ze ukraina jutro zagra jak rosja.

Wygrany z grupy B gra przeciwko 3 druzynie z jednej z grup A/C/D, czyli jak druzyny bedace na 3 miejscu w grupie A i D nie zakwalfikuja sie do dalszej gry to beda grali z druzyna z grupy C. Ogolnie w tym systemie widze pewna niescislosc, jezeli druzynami ktore awansuja z 3 miejsca beda druzyny z grup B,C,D,F to beda musieli zrobic jakies losowanie dodatkowe bo nie bedzie wiadomo kto gra z kim.no to ok wytłumaczysz mi kiedy możemy na nich trafić?
Ok , dzieki. Tez mi się cos wlasnie nie zgadzałoWygrany z grupy B gra przeciwko 3 druzynie z jednej z grup A/C/D, czyli jak druzyny bedace na 3 miejscu w grupie A i D nie zakwalfikuja sie do dalszej gry to beda grali z druzyna z grupy C. Ogolnie w tym systemie widze pewna niescislosc, jezeli druzynami ktore awansuja z 3 miejsca beda druzyny z grup B,C,D,F to beda musieli zrobic jakies losowanie dodatkowe bo nie bedzie wiadomo kto gra z kim.
Vardy gra?Zaraz Angole dostaną strzała i polecą na 3 miejsce.
Gra.Vardy gra?
Teraz chyba nie dostaną. Prezydent zszedł, bo leci na melanż z Chińczykiem.Zaraz Angole dostaną strzała i polecą na 3 miejsce.
To wygrają :)Gra.
Oni od tych 10 lat to grają taki sam piach :-DKurwa Anglicy wykorzystali chyba limit pecha na 10 lat, tyle okazji...
W sumie tak, nie wiem skąd nadal we mnie siedzi mit mocnych Anglików. Nie pamiętam kiedy zagrali dobry turniej, ale to było bardzoooooo dawno.Oni od tych 10 lat to grają taki sam piach :-D