UEFA Euro 2016 - dyskusja, opinie, wyniki, transmisje.

Podanie od niego czy o niego się piłka otarła? To różnica.

Kopnął tę piłkę, nie się otarła. Tak mi się zdaje po kilku powtórkach.

Anglia z Vardym, Sturridge i Hendersonem w składzie to zupełnie inna Anglia. Bardzo dobrze dzisiaj grają, dojadą Słowaków.

• Like
Reactions: mat
Angole cisną cisną, ale jak było zatwardzenie, tak jest. Szkoda, bo byśmy mieli pewne wyjście z grupy i jeszcze więcej możliwości do szydzenia z naszych kanarków.

no to ok wytłumaczysz mi kiedy możemy na nich trafić?
Wygrany z grupy B gra przeciwko 3 druzynie z jednej z grup A/C/D, czyli jak druzyny bedace na 3 miejscu w grupie A i D nie zakwalfikuja sie do dalszej gry to beda grali z druzyna z grupy C. Ogolnie w tym systemie widze pewna niescislosc, jezeli druzynami ktore awansuja z 3 miejsca beda druzyny z grup B,C,D,F to beda musieli zrobic jakies losowanie dodatkowe bo nie bedzie wiadomo kto gra z kim.

Wygrany z grupy B gra przeciwko 3 druzynie z jednej z grup A/C/D, czyli jak druzyny bedace na 3 miejscu w grupie A i D nie zakwalfikuja sie do dalszej gry to beda grali z druzyna z grupy C. Ogolnie w tym systemie widze pewna niescislosc, jezeli druzynami ktore awansuja z 3 miejsca beda druzyny z grup B,C,D,F to beda musieli zrobic jakies losowanie dodatkowe bo nie bedzie wiadomo kto gra z kim.
Ok , dzieki. Tez mi się cos wlasnie nie zgadzało

Kurwa Anglicy wykorzystali chyba limit pecha na 10 lat, tyle okazji...

I się zrobił krwawy sport , tak apropos to było tak celowe że dla mnie czerwona kartka, albo żółta z wpisem w protokole ze jeszcze jeden faul i out

Oni od tych 10 lat to grają taki sam piach :-D
W sumie tak, nie wiem skąd nadal we mnie siedzi mit mocnych Anglików. Nie pamiętam kiedy zagrali dobry turniej, ale to było bardzoooooo dawno.

Back