yonigga
Weed Master
zastrzelili go chyba co? nie za bardzo pamiętam o co chodzilo z nimNikola nie wbijał. Jemu wbili![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
zastrzelili go chyba co? nie za bardzo pamiętam o co chodzilo z nimNikola nie wbijał. Jemu wbili![]()

Tak. Egzekucja jego i żony. Tam rewolucja nie była aksamitnazastrzelili go chyba co? nie za bardzo pamiętam o co chodzilo z nim![]()
dobre czasyTak. Egzekucja jego i żony. Tam rewolucja nie była aksamitna
jeszcze chyba majkel jackson był murzynem
Boże Narodzenie 89. Pamiętam bo były chrzciny mojej kuzynki wtedydobre czasyjeszcze chyba majkel jackson był murzynem
![]()
dobra pamięć masz ja to przecpana czache mam mało pamietamBoże Narodzenie 89. Pamiętam bo były chrzciny mojej kuzynki wtedy

ej kurwa, ale ja tez mam przecpana czache i pamietam rzeczy z mlodosci, ale czasem wypadnie cos, co bylo niedawno :D pamiec krotkotrwala tylko cierpidobra pamięć masz ja to przecpana czache mam mało pamietam![]()
w 89 roku 9 lat miałem to i tak bym nie pamietalwbijac na czat
ej kurwa, ale ja tez mam przecpana czache i pamietam rzeczy z mlodosci, ale czasem wypadnie cos, co bylo niedawno :D pamiec krotkotrwala tylko cierpi

A widzisz, ja tylko fajki jarałem :)dobra pamięć masz ja to przecpana czache mam mało pamietam![]()

ja tam buchy codziennie od 15 latA widzisz, ja tylko fajki jarałem :)
Z 15 x w życiu trawę i dwa razy hasz. Za każdym razem dziwne przygody wiec mnie nie wciągnęło![]()
stary narkus jak by nie bylo
Rzuciłeś?:)A widzisz, ja tylko fajki jarałem :)
ja fajek nigdy nie jaralemRzuciłeś?:)

widze moj styl :Dja fajek nigdy nie jaralem![]()
A Ty planujesz?Trzymam kciuki huehue

Na trybunach śniade i Cygany ;)na boisku wiecej czarnych niz na trybunach
Ja tylko rekreacyjnie;)A Ty planujesz?![]()
@duubertowa @Moooniaa paczycie?
![]()
fajny?![]()
Piękny wałęsak :)