Endrju Golara
M-1 Global Featherweight
Na hali widziany również legendarny Lennox, który doradzał naszemu Ajtujowi ale ten niestety odeszedł...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
, a tu chłop niepokonanych ciężkich wyjaśniaNawet nie wiedziałem, że w tej walce był jakiś Niemiec, żadnego nie widziałem w ringu. Muszę chyba jakieś krople do oczu zapodać.Niemiec zamęczył Sancheza ciągłą presją i ciosami na dół. Walczył takim stylem niemieckim - wysoka garda i presja. Pamiętam tak walczącego Artura Abrahama w wadze średniej. Moim zdaniem może być niebezpieczny dla zawodników z czołówki wagi ciężkiej.
To chyba nawet nie były płoty tylko jakieś rozmowy się toczyły. Kabayel walczy zawsze tak samo i jest przeciętny do bólu a teraz jest pretendentem do pasa WBCPamiętam jak chodziły ploty, że Kabayel ma ze Szpilką w KSW zawalczyć, a tu chłop niepokonanych ciężkich wyjaśnia

Chyba widać po awatarze... u mnieBanderowiec będzie walczył z cyganem? Komu kibicujecie?
https://en.wikipedia.org/wiki/Agit_Kabayel nie to nie był Niemiec. :)Nawet nie wiedziałem, że w tej walce był jakiś Niemiec, żadnego nie widziałem w ringu. Muszę chyba jakieś krople do oczu zapodać.
płoty
Nie jest może widowiskowy, ale do bólu (rywali) skuteczny w tym co robi, a teraz nawet kończy przed czasem takich rywali, a wcześniej wygrywał tylko na pkt z Belgiem, Grekiem czy RudenkoTo chyba nawet nie były płoty tylko jakieś rozmowy się toczyły. Kabayel walczy zawsze tak samo i jest przeciętny do bólu a teraz jest pretendentem do pasa WBC![]()
Strumyk. Wiele transmisji do wyboru.Panowie, jakiś nie tnący stream?
![]()
Obstawiłem te walkę i to chyba najgorszy bet jaki zrobiłem od roku. Zupełnie inaczej to sobie wyobrażałem nie wiem cały czas czym spowodowana była dyspozycja Sancheza.... To bylo od 2 rundy jednostronne bumobicie. Do dzisiaj uważałem że Sanchez to najbardziej niewygodny zawodnik HW...Nie jest może widowiskowy, ale do bólu (rywali) skuteczny w tym co robi, a teraz nawet kończy przed czasem takich rywali, a wcześniej wygrywał tylko na pkt z Belgiem, Grekiem czy Rudenko
bebechy do sprawdzeniaTnie.
![]()
Oczywiście że Furemu, jebac tych banderowców.Banderowiec będzie walczył z cyganem? Komu kibicujecie?
To niech wezmą jeszcze Zenka w pakiecie, i najlepiej go nie oddają.Arabusy już podobno wysłali prywatny odrzutowiec po dodatkowe gwiazdy (m.in. Maryla Rodowicz, Golec Orkiestra) aby przed głównym pojedynkiem dzisiejszej gali odbył się wspaniały koncert przedłużający gale do 3 nad ranem.

Sprawdź bebechy. Kabayel Sanchezowi sprawdził.Tnie.
![]()

bebechy do sprawdzenia
Sprawdź bebechy. Kabayel Sanchezowi sprawdził.![]()

Zenek, Maryla i Golec... nie wiem czy by nie rozniosło to hali!To niech wezmą jeszcze Zenka w pakiecie, i najlepiej go nie oddają.![]()