Wrestlerek
Shark Fights Middleweight
Witam, dzisiaj wyjątkowo oglądam boks, team Usyk.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Irlandczyk 21(7 KO)-0 waciany ostatnio wygrał przez KO... w 2015 r, a później nawet nie dał rady skończyć (7-80-3) czy 10-21-2... a w ostatniej walce pełne 12 r z Wrzesińskim i to nie do 1 bramki...Gameplan Cordina to przeczekanie aż Cacace się wystrzela na jego mordzie
Właśnie wiadro ładuje to lutuj tam do towarzystwaWitam, dzisiaj wyjątkowo oglądam boks, team Usyk.
10 minut temu ładowałem, zdrówko.Właśnie wiadro ładuje to lutuj tam do towarzystwa![]()
To pewnie Adamek vs BanduraWitam, dzisiaj wyjątkowo oglądam boks, team Usyk.
#26. BoxRec a Cordina (#7.)Grubo... ten Cacace byl underdogiem
A no prosze.. tak to też często bywa jak się zlekceważy przeciwnika, dla którego walka jest walką o być albo nie być#26. BoxRec a Cordina (#7.)
Kabayel tez spory underdogKurs 6,50 na Cacace. A patrząc na przebieg pojedynku kursy mogłyby być bardziej wyrównane. Ktoś dzisiaj niezły hajs zgarnie.
Ps. Oby nie był to Drake.![]()
Skoro jesteśmy na gali boksu na najwyższym poziomie to zadam pytanie w temacie:
Jak tam Tomek Adamek?
![]()
Po drwaluSkoro jesteśmy na gali boksu na najwyższym poziomie to zadam pytanie w temacie:
Jak tam Tomek Adamek?
![]()
Banderowiec będzie walczył z cyganem? Komu kibicujecie?
– Są tylko trzy rzeczy, który muszą być spełnione, by diabeł przyszedł do domu – jedną z nich jest homoseksualizm legalny w niektórych krajach, kolejną jest aborcja, a ostatnią pedofilia. Kto by pomyślał w latach 50. i 60., że te dwie pierwsze rzeczy będą kiedyś zalegalizowane? – mówił cytowany przez Daily Mail. – Kiedy mówię, że pedofilia może być legalna, to brzmi jak szaleństwo, nieprawdaż? Ale gdybym powiedział ci o zalegalizowaniu dwóch pierwszych rzeczy w latach 50., to też spojrzałbyś na mnie jak na szaleńca – stwierdził sportowiec.
– Nie jestem seksistą. Wierzę, że jeśli mężczyzna może chodzić do pracy przez całe życie, to kobieta też może chodzić do pracy przez całe życie… Kim jestem, żeby mówić „nie rób tego, bo jesteś dziewczyną”? – rozpoczął jeden z wywiadów Tyson, zapytany o to, czy popiera kobiety występujące w boksie.
Jednak następnie Król Cyganów poszedł znacznie dalej w swoich przemyśleniach i odparł: – Uważam, że najlepsze miejsce dla kobiety to kuchnia i na plecach. Że będzie potrafiła zrobić mi dobrą herbatkę – w to wierzę. – Po czym dodał, że kobiety w boksie jednak mu się podobają. Ba, wręcz są dla niego inspiracją… kiedy w przerwach chodzą po ringu z kartami pokazującymi, którą mamy rundę.
– Wszyscy róbcie, co możecie. Słuchajcie, rząd podąża za wszystkimi jak owce, poddaje się praniu mózgu przez wszystkich syjonistów, Żydów. Oni są właścicielami wszystkich banków, wszystkich gazet, wszystkich stacji telewizyjnych. Oni piorą wszystkim mózgi. Mówią ci „po prostu słuchaj, a wszystko będzie okej, pójdziesz do nieba”. Och, przepraszam! Przecież w nowoczesnym świecie nie ma pojęcia nieba, prawda? Nikt nie pójdzie do nieba, bo takiego nie ma. Według nich, nie ma Boga – głosił pięściarz.
Masz rację, 2,75. Można było mieć ich obu na jednym kuponie.Kabayel tez spory underdog
dobrze prawi, prawie jak normalny biały człowiekTo cygan ale taki inny, jaśniejszy. Zresztą podrzucę Ci wypowiedzi Furyego, żebyś wiedział, że zadałeś bardzo głupie pytanie:
Jak będzie szybki to wygra z każdym... Góral aka 47Y nawet z pogromcą (na pkt) Alana czy SzeligiSkoro jesteśmy na gali boksu na najwyższym poziomie to zadam pytanie w temacie:
Jak tam Tomek Adamek?
![]()