Endrju Golara
ONE FC Welterweight
Na hali widziany również legendarny Lennox, który doradzał naszemu Ajtujowi ale ten niestety odeszedł...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nawet nie wiedziałem, że w tej walce był jakiś Niemiec, żadnego nie widziałem w ringu. Muszę chyba jakieś krople do oczu zapodać.Niemiec zamęczył Sancheza ciągłą presją i ciosami na dół. Walczył takim stylem niemieckim - wysoka garda i presja. Pamiętam tak walczącego Artura Abrahama w wadze średniej. Moim zdaniem może być niebezpieczny dla zawodników z czołówki wagi ciężkiej.
To chyba nawet nie były płoty tylko jakieś rozmowy się toczyły. Kabayel walczy zawsze tak samo i jest przeciętny do bólu a teraz jest pretendentem do pasa WBCPamiętam jak chodziły ploty, że Kabayel ma ze Szpilką w KSW zawalczyć , a tu chłop niepokonanych ciężkich wyjaśnia
Chyba widać po awatarze... u mnieBanderowiec będzie walczył z cyganem? Komu kibicujecie?
https://en.wikipedia.org/wiki/Agit_Kabayel nie to nie był Niemiec. :)Nawet nie wiedziałem, że w tej walce był jakiś Niemiec, żadnego nie widziałem w ringu. Muszę chyba jakieś krople do oczu zapodać.
płoty
Nie jest może widowiskowy, ale do bólu (rywali) skuteczny w tym co robi, a teraz nawet kończy przed czasem takich rywali, a wcześniej wygrywał tylko na pkt z Belgiem, Grekiem czy RudenkoTo chyba nawet nie były płoty tylko jakieś rozmowy się toczyły. Kabayel walczy zawsze tak samo i jest przeciętny do bólu a teraz jest pretendentem do pasa WBC
Strumyk. Wiele transmisji do wyboru.Panowie, jakiś nie tnący stream?
Obstawiłem te walkę i to chyba najgorszy bet jaki zrobiłem od roku. Zupełnie inaczej to sobie wyobrażałem nie wiem cały czas czym spowodowana była dyspozycja Sancheza.... To bylo od 2 rundy jednostronne bumobicie. Do dzisiaj uważałem że Sanchez to najbardziej niewygodny zawodnik HW...Nie jest może widowiskowy, ale do bólu (rywali) skuteczny w tym co robi, a teraz nawet kończy przed czasem takich rywali, a wcześniej wygrywał tylko na pkt z Belgiem, Grekiem czy Rudenko
bebechy do sprawdzeniaTnie.
Oczywiście że Furemu, jebac tych banderowców.Banderowiec będzie walczył z cyganem? Komu kibicujecie?
To niech wezmą jeszcze Zenka w pakiecie, i najlepiej go nie oddają.Arabusy już podobno wysłali prywatny odrzutowiec po dodatkowe gwiazdy (m.in. Maryla Rodowicz, Golec Orkiestra) aby przed głównym pojedynkiem dzisiejszej gali odbył się wspaniały koncert przedłużający gale do 3 nad ranem.
Sprawdź bebechy. Kabayel Sanchezowi sprawdził.Tnie.
bebechy do sprawdzenia
Sprawdź bebechy. Kabayel Sanchezowi sprawdził.
Zenek, Maryla i Golec... nie wiem czy by nie rozniosło to hali!To niech wezmą jeszcze Zenka w pakiecie, i najlepiej go nie oddają.