JigoroKano
Bellator Lightweight
No ale jak ona się nazywa?^^Zgadzam się dupeczka też... tutaj trochę mniej skromnie ubrana![]()
View attachment 82373
View attachment 82374
View attachment 82375
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
No ale jak ona się nazywa?^^Zgadzam się dupeczka też... tutaj trochę mniej skromnie ubrana![]()
View attachment 82373
View attachment 82374
View attachment 82375
Gamer zrobił wagęKurwa Ngannou się poślizgnął na swoim gownie, doznał kontuzji i szukają zastępstwa, czy o chuj tu chodzi?
Tez to pierdole co najwyżej jutro z powtórki. Tfu smiecie jebane arabusyDobra, pierdolę to, i tak nie ma za bardzo nic ciekawego w tej walce. Może obejrzę do poduszki o ile nie zasnę. Dobranoc mordy.![]()
Wyjdzie do Deszcze niespokojne... potargaaaały sad! A my na tej woooojnie łaaaadnych parę lat!Słodka karolina sie skonczyla a Furego w ringu ni ma
Właśnie mnie uświadomiłeś, że oni będą jeszcze godzinę wychodzić...I cyk, właśnie mija 100 minut od zakończenia poprzedniej walki, a oni nawet nie zaczęli wychodzić. Parodia, a nie gala
to usyk bedzie tak wychodzil, brat naszWyjdzie do Deszcze niespokojne... potargaaaały sad! A my na tej woooojnie łaaaadnych parę lat!![]()
Sarara go robi do 3 rundyPoza tym robią temu nganou takie wejście jakby był jakimś królem mma, a wydaje mi się, że mcgregor w prime był dużo bardziej popularny.
Własna matka Nganiu, wie że McGregor jest większą gwiazdą.Poza tym robią temu nganou takie wejście jakby był jakimś królem mma, a wydaje mi się, że mcgregor w prime był dużo bardziej popularny.
Już zmęczony jestFranciszka sparaliżowało