Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Spokojnie, jeszcze z pół godziny.
Zgadzam się dupeczka też... tutaj trochę mniej skromnie ubranaAle oprawa zajebista i dupeczka tez ok...Szukaj plusów ryjq !![]()
Najgorsze jest to, że wszyscy się tam pchają. Cieszyłem się, że walka o normalnej dla nas porze, a tutaj może do 4 rano wyjdąAraby to nie umieją w organizacje gal. UFC chunowe, boks chujowy, piłka chujowa.
Twraz to niech go Fury bije 10rund, a nie wyjdzie i skonczy w trzy minuty....
Ale sie wkurwilem
Chyba Arabwizja...Ja myślałem, że jakaś Eurowizja leci...![]()
Araby to nie umieją w organizacje gal. UFC chunowe, boks chujowy, piłka chujowa.
Ale sie wkurwilem
Czyli te śmieszne ciuszki mnie nie zmyliły^^ XRAY w oczach^^Zgadzam się dupeczka też... tutaj trochę mniej skromnie ubrana![]()
View attachment 82373
View attachment 82374
View attachment 82375
A to koledze nie podobały się ostatnie MŚ w Katarze... w grudniuAraby to nie umieją w organizacje gal. UFC chunowe, boks chujowy, piłka chujowa.
Ale sie wkurwilem
Strims top działa bez zarzutu. Tylko kurwa, co tu oglądać w sumie.Podrzućcie jakiegoś strumyka dobrzy ludzie.
Ale to są kurwie ja jebeI cyk studio. Dawno nie było żadnej analizy![]()
Podobały mi się tylko dlatego, ze dużo szmelcu weszlo, a tak to zjebane na maksa.:D.A to koledze nie podobały się ostatnie MŚ w Katarze... w grudniu![]()
![]()
Reżyserska to jakies 12Trylogia Władcy Pierścieni. Tylko 10h
Co na grzale ?mialo mi jarania do poniedziałku starczyć a nie starczyło do rozpoczęcia walki xd