Decca
BAMMA Middleweight
ale jak fajnie ring wyjeżdzał z podziemiWłaśnie mi przypomnieli dlaczego nie oglądam boksu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
ale jak fajnie ring wyjeżdzał z podziemiWłaśnie mi przypomnieli dlaczego nie oglądam boksu...
Trzy walki z wilderem się nie pomylił to co mu ten cepiarz franek zrobi? Bądźmy poważni.Dla mnie to Franek po wypłate przylazł, ale niech Bogowie boksu mają w opiece Tysona, bo w tej walce może tylko raz się pomylić
Cofnięta godzina na zegarze, nie cofnie godziny straconej na tę żenadę.Przypominam, ze dziś cofamy zegary, więc tak naprawdę to wyszli punktualnie
jednak nutka strachu jestTrzy walki z wilderem się nie pomylił to co mu ten cepiarz franek zrobi? Bądźmy poważni.w innym wypadku będzie to przekręt stulecia.
najlepsze ze to hymny arabii jak zaden nie jest z arabiihymny!
A to mnie akurat ominęło, bo pojechałem w międzyczasie olej w aucie wymienićale jak fajnie ring wyjeżdzał z podziemi
Strachu? Bez przesady, aż tak mi na tym nie zależy.jednak nutka strachu jest
To już w Rockym było. Ależ mnie wkurwiał ten Tyson tym bieganiem w kółko. A teraz jeszcze te hymny...ale jak fajnie ring wyjeżdzał z podziemi
zymian hymn chybaZaraz będzie hymn palestyny w solidarności?
MAKUMBONES![]()