Konkurs! Typer na Mistrzostwa Europy w piłce nożnej.

Nie chce byc niemiły czy coś, ale jak ktos nie dał typów na czas, to ma kolejke w plecy. Takie jest moje zdanie
Oczywiście tak jest, możecie wrzucać po jednym meczu, chodzi o to żeby typ na dany mecz znalazł się tutaj przed rozpoczęciem spotkania. Jeśli nie wytypujesz jednego meczu o czasie a dwa kolejne zdążysz to tylko ten jeden się nie liczy natomiast te dwa liczę do punktacji.

Dobra podliczyłem pierwszy tydzień, na banka będą jakieś błędy więc jeśli ktoś liczył i wyszło coś nie tak to niech piszę z typami wszystkich meczów od początku i będę liczył jeszcze raz.
Sytuacja jest następująca:

14 pkt @Arlovski @Mnichu i @Tar-Ellendil
13 pkt @dssport @PaweL @rash @VoRaNeK
12 pkt @mat01
11 pkt @MysticBęben @Visu
10 pkt @KalasznikowMac @M.M @kusido (na razie 10 ale jak podeślesz typy to może być wyżej) @qFel @zoom
9 pkt @Gaara @Mr. Dirtytalk @respect @tichon
8 pkt @duubertowa @JanuszWanZant @yonigga
7 pkt @Droni @gratch @Ian @J-Son @MMAkłowicz @sawciu @Zordon @zychal
6 pkt @Dundy @messifc @Moooniaa @vaicavalo
4 pkt @Ernest @Khebabib
3 pkt @q.
print screen poszedł

Griezmann i Payet uratowali Wam typy Francji z Albanią, inaczej nikt by nie zdobył nawet jednego punkta :-D. 11 osób obstawiło prawidłowy wynik. Reszya typowało zwycięstwo ale bilans bramek się nie zgadzał i otrzymują po 1 pkt.

Uratowali... gdybyś w typerze dawał dodatkowe punkty za wytypowanie minuty to właśnie tak bym to obstawił 2x 90 minuta :werdum:
No ale dziś 6 punktów. Dobrze jest!

@Gienek dlaczego mnie straszysz oznaczeniem ktory nie moge przeczytac? :D
Nie mogłem doszukać się typów Twoich na dzisiaj, więc Cię oznaczyłem. Przejrzałem jeszcze raz na spokojnie kilka stron z typami i znalazłem :-D więc Cię usunąłem :-D

Back