Gienek
UFC Middleweight
Ok zgadza się, wpisuje 14 pkt i dzisiaj jak się uda i będę robił tabelę punktacji to będziesz miał liczone od 14 pkt.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ok zgadza się, wpisuje 14 pkt i dzisiaj jak się uda i będę robił tabelę punktacji to będziesz miał liczone od 14 pkt.
moje typy na wszystkie mecze grupowe są dostępne tutaj :http://cohones.mmarocks.pl/threads/...ropy-w-piłce-nożnej.30821/page-6#post-1379046@Arlovski to samo
Parę ostatnich meczów już tak nie wchodzi więc radzę robić to z głową :DZnam dobry myk na to żeby typer siadł jutro. Tylko nie mówcie nikomu. Trzeba przepisać typy od @Arlovski![]()
Masz 17 :-D
moje typy na wszystkie mecze grupowe są dostępne tutaj :http://cohones.mmarocks.pl/threads/typer-na-mistrzostwa-europy-w-piłce-nożnej.30821/page-6#post-1379046
Włochy - Szwecja (Tuluza, godz. 15.00) 1-0
Czechy - Chorwacja (St. Etienne, godz. 18.00) 1-0
Hiszpania - Turcja (Nicea, godz. 21.00) 3-0
Parę ostatnich meczów już tak nie wchodzi więc radzę robić to z głową :D
Wszystko jest legalneJa wiem, że robisz to dla zmyłki :P

Wszystko jest legalne![]()
Proste człowieniu, jutro z rana ogarnę dzisiejsze typy, bo nie mam siły :-)Twarde prawo, ale prawo :P
No!!!
u mnie spadek jak u Aliego gdy przerzucil sie z k1 na mmaTabela po wczorajszej kolejce:
Samotny wilk na pierwszym miejscu
26 pkt @Arlovski
24 pkt @rash
23 pkt @zoom
22 pkt @Visu @Tar-Ellendil
21 pkt @kusido
2o pkt @dssport @M.M
19 pkt @J-Son @Mnichu @VoRaNeK @zychal
18 pkt @gratch @qFel
17 pkt @duubertowa @mat01 @PaweLisu999 @yonigga
16 pkt @Gaara @JanuszWanZant @KalasznikowMac @Khebabib @Moooniaa @Mr. Dirtytalk @MysticBęben @Zordon
15 pkt @Dundy @respect
13 pkt @MMAkłowicz
12 pkt @messifc @tichon @vaicavalo
11 pkt @allan77 @Ian
10 pkt @Ernest
Belgia-Irlandia 1:1

zwykly fuksno właśnie i ja też![]()

to nie pierwszy raz , coś jest na rzeczyzwykly fuks![]()

mi zaden dokladny dzis nie wlazl trafilem tylko ze bedzie remis wegrow z islandczykami i ze wygra belgia tak czy siak 2 punkty wpadlyto nie pierwszy raz , coś jest na rzeczy![]()