Konkurs! Typer na Mistrzostwa Europy w piłce nożnej.

moje typy na wszystkie mecze grupowe są dostępne tutaj :http://cohones.mmarocks.pl/threads/...ropy-w-piłce-nożnej.30821/page-6#post-1379046

Włochy - Szwecja (Tuluza, godz. 15.00) 1-0
Czechy - Chorwacja (St. Etienne, godz. 18.00) 1-0
Hiszpania - Turcja (Nicea, godz. 21.00) 3-0

Znam dobry myk na to żeby typer siadł jutro. Tylko nie mówcie nikomu. Trzeba przepisać typy od @Arlovski :lol:
Parę ostatnich meczów już tak nie wchodzi więc radzę robić to z głową :D

Tabela po wczorajszej kolejce:
Samotny wilk na pierwszym miejscu
26 pkt @Arlovski
24 pkt @rash
23 pkt @zoom
22 pkt @Visu @Tar-Ellendil
21 pkt @kusido
2o pkt @dssport @M.M
19 pkt @J-Son @Mnichu @VoRaNeK @zychal
18 pkt @gratch @qFel
17 pkt @duubertowa @mat01 @PaweLisu999 @yonigga
16 pkt @Gaara @JanuszWanZant @KalasznikowMac @Khebabib @Moooniaa @Mr. Dirtytalk @MysticBęben @Zordon
15 pkt @Dundy @respect
13 pkt @MMAkłowicz
12 pkt @messifc @tichon @vaicavalo
11 pkt @allan77 @Ian
10 pkt @Ernest
u mnie spadek jak u Aliego gdy przerzucil sie z k1 na mma

Spoko wystarczy jeden dobry dzień i można nadrobić bardzo dużo trzeba "tylko" dobrze wstrzelić się w dokładne wyniki :)

@Arlovski
Andrzeju!:
b401279220_juz_po_ciebie_ide.jpg

No! W koncu trafilem dokladnie jakis wynik! Teraz jeszcze Portugalia musi pyknac Austrie dokladnie 2-1 ;)

O żesz w mordę!!! Trafiłem pierwszy dokładny wynik w meczu Węgrów hehe szkoda ze pewnie 99% typujacych stawiało 1-1 ;)

ok walczymy dalej, żeby chociaż do środka tabeli się doczłapać
Rumunia - Albania 1-0
Francja - Szwajcaria 2-0

Mecz Belgia 3-0 Irlandia Płn. wytypował dobrze tylko @MysticBęben i on otrzymał 3 pkt. 27 osób typowało zwycięstwo Belgów ale bilans bramek był źle obstawiony i otrzymują po 1 pkt. Reszta typowała zwycięstwo Irlandii Płn. lub remis i nie otrzymują punktów.

Islandia 1-1 Węgry
9 osób wytypowało dokładny wynik, 4 osoby obstawiło wynik 0-0 otrzymują po 1 pkt, pozostali typowali zwycięstwo Islandii lub Węgier i nie zdobywają punktów.

Portugalia 0-0 Austria
Nikt nie obstawił dokładnego wyniku. @dssport @Khebabib @messifc @MMAkłowicz i @tichon obstawili wynik 1-1 i zdobywają po 1 pkt. Pozostali obstawili wygraną Portugalii i nie zdobywają punktów.

Back