GypsyKing
UFC Middleweight
Od kilku lat powyżej 95 nie wszedłem, także czuje się bezpiecznyTo widzę kolega to duże chłopisko... i chwilowo bezpieczne, ale trzeba uważać, bo 2 kg więcej...![]()
Skoki do 93-94kg miewam tylko w przypadku świąt

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Od kilku lat powyżej 95 nie wszedłem, także czuje się bezpiecznyTo widzę kolega to duże chłopisko... i chwilowo bezpieczne, ale trzeba uważać, bo 2 kg więcej...![]()

Czyli w święta radzę omijać Białą Rawskę szerokim łukiemOd kilku lat powyżej 95 nie wszedłem, także czuje się bezpieczny
Skoki do 93-94kg miewam tylko w przypadku świąt![]()

Do Podkarpackiego Mario troche ma wątpię żeby wydawał pieniądze na paliwo zeby jechac po takiego szczypioraCzyli w święta radzę omijać Białą Rawskę szerokim łukiem![]()
![]()

Chyba LPG...Do Podkarpackiego Mario troche ma wątpię żeby wydawał pieniądze na paliwo zeby jechac po takiego szczypiora![]()
a pociągiem to co najwyżej 1 stacja na gapę w mieście, czyli też odpada...Masz 198 cm wzrostu?22.6 przy 89kg![]()

Coś obok tego. Rzadko się mierze i pomiary są różneMasz 198 cm wzrostu?![]()

Widzę że kolega obliczył... ale oryginalny Gypsy King ma 202 cm (wzrostu Wacha) chociaż podaje oficjalnie 206 cmMasz 198 cm wzrostu?![]()

To chyba nie ma wyższego na CohonesCoś obok tego. Rzadko się mierze i pomiary są różne![]()

... ja w szkole miałem kolegę 197 cm... wzrostu AJ i Joyce'a tylko ważył wtedy ok. 78 kg

Powyżej średniej krajowej, a w starym dowodzie miałem wysoki, a na rodzinnych spotkaniach jestem najwyższy...@Cassius42 Jakie warunki fizyczne?

chociaż zawsze chciałem mieć kilka więcej...Konkrety kurwaPowyżej średniej krajowej, a w starym dowodzie miałem wysoki, a na rodzinnych spotkaniach jestem najwyższy...chociaż zawsze chciałem mieć kilka więcej...
Mogę tylko podać przedział... bo wujek Google śledzi tak jak z wiekiem, peselem itp.Konkrety kurwa

Ta napewno cię Andrzej wysledzi po wzroście i wadzeMogę tylko podać przedział... bo wujek Google śledzi tak jak z wiekiem, peselem itp.![]()

No dobra...Ta napewno cię Andrzej wysledzi po wzroście i wadze
Stara pipo dawaj konkrety![]()

Pozdrawiam wielkie chłopisko!Coś obok tego. Rzadko się mierze i pomiary są różne![]()
U mnie 194 i 90 na wadze, więc BMI rozsądne 23,9 
Tyle wielkich chłopisk na Cohones, a mamy taki kryzys w wadze ciężkiej w boksie a i w MMA nie lepiej, jak odejdzie taki Tybur, to już w ogóle będzie słabo...Pozdrawiam wielkie chłopisko!U mnie 194 i 90 na wadze, więc BMI rozsądne 23,9
![]()
Jakby nie rozjebane kolana i barki to może...Tyle wielkich chłopisk na Cohones, a mamy taki kryzys w wadze ciężkiej w boksie a i w MMA nie lepiej, jak odejdzie taki Tybur, to już w ogóle będzie słabo...

Kiedyś to się walczyło w amatorach w Kyokushin Karate, K-1 i MMA, ale jednak szkoda mi zdrowia na to. Fajna była to przygoda, która stworzyła mnie pod kątem atletycznym i wyrobiła dyscyplinę, ale jednak wolę mniej urazowe sporty.Tyle wielkich chłopisk na Cohones, a mamy taki kryzys w wadze ciężkiej w boksie a i w MMA nie lepiej, jak odejdzie taki Tybur, to już w ogóle będzie słabo...
Gdyby nie kontuzja w 2009 to dzisiaj byłbym mistrzem świataTyle wielkich chłopisk na Cohones, a mamy taki kryzys w wadze ciężkiej w boksie a i w MMA nie lepiej