Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Rozumiem, ale "walke" w ktorej nie ma rywalizacji tez ciezko nazwac sportem. Tutaj przynajmniej wszystko dzieje sie na serio.Walka gdzie w pewnym momencie walczy dwóch gości przeciwko jednemu nie jest dla mnie sportem. Moim zdaniem takie walki 2na2, to poziom freak figtów.
Większość?UFC leci, a większość tą patologie ogląda, jakieś Sosnowce kontra Bydgoszcz. Zabor miał racje, pojebani...![]()
Większość siedzących na czacie.Większość?
Pewnie na dwa okna jadą ;)Większość siedzących na czacie.
Ja oglądałem, czyli wiekszoscWiększość?
Dlatego i freakow i walk 2na2 nie traktuje jako sport. Ot rozrywka dla gwiedzi.Jesli chodzi o zainteresowanie to chyba wszystkie rekordy przy debiucie organizacji na polskim rynku zostaly pobite.
Rozumiem, ale "walke" w ktorej nie ma rywalizacji tez ciezko nazwac sportem. Tutaj przynajmniej wszystko dzieje sie na serio.
Dlatego i freakow i walk 2na2 nie traktuje jako sport. Ot rozrywka dla gwiedzi.
wyjdź, tam są drzwi...Jak mnie śmieszy ten ból dupy, że to nie mma, że kibicowska dzicz, że to zaszkodzi mma. Haha. Goście jarający się sportem, gdzie jeden napierdala drugiego są zszokowani i zdegustowani. O Mein Gott jak można. Czekam jak Chmura wpadnie tu na białym koniu i będzie wmawiać, że to nie mma tylko walki bezmózgich kiboli. Otóż nie, to jest mma. Mma w formule 2x2.